Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Sklep - powstał dzięki współpracy z Tradedoubler, firmą zajmującą się marketingiem elektronicznym. Przejdź do strony sklepu
Odpowiedz  Napisz temat 
30-01-10 SNOWING TUNE 2010 Gooral live

Beatriss

Debiutant

**

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

FLOW Club
    Katowice, ul. 3-go Maja 23/3

GOORAL live
    JABUSKO skrzypce
    KOPA visual
    QUBE dj

http://www.myspace.com/gooral

GOORAL live

Hello, Jestem człowiekiem, artystą, producentem, kompozytorem, genertorem dźwięków. Muzykę, ktorą tworze nazywam ELETHNO: łącze electro, dubstep i d'n'b z góralszczyzną i muzyką klasyczną. Sceniczną ekspresję wyrażam poprzez komputer sterowany kontrolerami midi, syntezator, cd, beatbox i wokal. Żongluje zbiorem dźwięków powstałych przy współpracy z kilkunastoma muzykami: górale, jazzmeni, muzycy klasyczni. Mogę występować solo, lubie też grać z zaprzyjaźnionymi muzykami tj. Jabusko (skrzypce po góralsku), Kopa (wizualizacje), Żupan (saxofon, flet), Jan Mędrala (falset), Bułecka (śpiew góralski). Można mnie kojarzyć z Psio Crew (jestem współzałożycielem, pierwszym producentem i ex członkiem grupy). Zagrałem kilkaset koncertów w Polsce i za granicą m.in Sziget (Węgry), Porgy and Bess (Wiedeń), Colours of Ostrawa (Czechy), Baku (Azerbejdżan), befor Tauron Nowa Muzyka (Katowice), Fabryka Trzciny (Warszawa), Rondo Sztuki (Katowice), Sfinks (Sopot), Żak (Gdańsk), Blue Note (Poznań), Bezsenność (Wrocław), Ampstrong (Zakopane), Rotunda (Kraków), Stodoła (Warszawa), Terra Polska (Berlin)... Mam na koncie m.in: MACHINERA (za najlepszy debiut 2007 dla Psio Crew), 2 nominacje do FRYDERYKÓW (Psio Crew), Wygraną na RADIO WAVES FESTIWAL (Gooral)... Organizuje w Bielsku 2 cykle imprez: "Wake up BB" - energetyczne, grube biby, "Cool Tour" - bardziej ambitne biby. Intensywnie pracuje nad solową płytą - szczegóły soon

wstep 10 zl,-/ karty klubowe free

Załączone pliki Miniatury
    [thumbnail]    [thumbnail]   

Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS