Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Księgarnia - powstała dzięki współpracy z księgarnią Aragon.pl. Użytkownicy naszego serwisu zakupili w naszej księgarni m.in. Przejdź do strony księgarni
Odpowiedz  Napisz temat 
Analityka Gospodarcza

Iwan_DD

Debiutant

**

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

Cześć czy ktoś wybiera się na Analitykę Gospodarczą w tym roku ?
    Ja chciałbym złożyć papiery na ten nowy kierunek . Jestem obecnie na 1 r. zarządzania i nie wiem czy jeśli zarejestruje się jeszcze w tym roku to nie będę musiał płacić ?

Co w ogóle sądzicie o tym kierunku ?

Zdrojo

Użytkownik

Status: Niedostępny

0  

Jeszcze w tym roku nie będziesz musiał płacić za II kierunek studiów.

Też mam zamiar złożyć papiery na ten kierunek. Będzie baardzo dużo liczenia, laborek na kompach- podoba mi się to, bo nie będę musiał się męczyć z teorią, co mnie wykańcza na I moim kierunku. Kierunek jest perspektywiczny, aczkolwiek trudny.

Ile będziesz miał punktów na rekrutację? Ciekaw jestem, czy mając 125 punktów dostanę się na ten kierunek- może być na niego parcie w tym roku

goshia

Użytkownik

0  

Myślę, że to kierunek dla kogoś kto czuje się naprawdę mocny. Przegladaliście program studiów? To jaka istna masakra. Kierunek dla prawdziwych hardcorów Big Grin Wydaje mi się że warto skończyć taki kierunek, tylko pytanie kto da rade? ;p No i spotkacie sie ponownie z dr Ż. chyba że ktoś lubi Wink

JoannaJot

Debiutant

**

0  

Ja biore analityke jako kier. alternatywny. Nie przekonal mnie za bardzo plan studiow, bardzo duzo statystyki.

Z racji tego ze jest to nowy kierunek, wydaje mi sie ze progi nie beda zbyt wygorowane. Zobaczymy ;-)

Zdrojo

Użytkownik

Status: Niedostępny

0  

Stata jest jak najbardziej do przejścia na tej uczelni, wystarczy się troszkę przyłożyć Wink Jeśli nie miałaś problemów z matmą, to poradzisz sobie na tym kierunku.

Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS