Forum AE Katowice

Pełna wersja: وقت سفارت آلمان
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
وقت سفارت آلمان
Share
چنانچه قصد سفر به کشور آلمان را دارید باید همانند دیگر کشورها نسبت به اخذ روادید آلمان اقدام کنید. محل سفارت این کشور در تهران می‌باشد و باید پیش از طی مراحل دریافت ویزا اقدام به اخذ وقت سفارت آلمان کنید. برای درخواست ویزاهای توریستی ، تجاری و تحصیلی و همه دیگر انواع ویزا باید ابتدا وقت سفارت آلمان را رزرو کنید . ازآنجایی‌که کشور آلمان عضو معاهده شینگن است باید برای ورود به خاک این کشور ویزای شینگن تهیه کنید.

آدرس سفارت آلمان در ایران
خیابان فردوسی، شماره ۳۲۴-۳۲۰ آدرس سفارت آلمان در تهران هست. کد پستی کنسولگری آلمان ۱۱۳۶۵ و جهت تماس تلفنی با این سفارت می‌توانید از شماره ۳۹۹۹۰۰۰۰ استفاده کنید. باید دقت داشته باشید هرگونه ارتباط از طریق ارسال ایمیل و یا دورنگار باید به زبان‌های آلمانی و یا انگلیسی باشد و به هیچی ایمیل و یا فکسی با محتوای فارسی رسیدگی نخواهد شد. برای تعیین وقت سفارت آلمان امروزه از روش آنلاین استفاده می‌شود. دقت داشته باشید که در ساعات کاری سفارت اختصاص داده‌شده به اموری همچون تعیین وقت سفارت آلمان به این سفارت مراجعه کنید تا زمان را از دست ندهید . برای اطلاع از ساعات کاری این سفارت و روزهای تعطیل آن به سایت سفارت آلمان مراجعه کنید.

آدرس سفارت آلمان در ایران

ساعات کاری سفارت آلمان
این سفارت در روزهای یکشنبه ، چهارشنبه و پنجشنبه از ساعات 7 تا 3:30 و در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه از ساعت 7 تا 4 آماده ارائه خدمات به مراجعین می‌باشد. پس پیش از مراجعه به سفارت باید نسبت به اخذ وقت سفارت آلمان اقدام کنید و بعدازآن در روز مقرر که برای شما تعیین‌شده می‌توانید به سفارت مراجعه کنید. جمعه و شنبه روزهای تعطیل سفارت آلمان می‌باشد. در تابستان یعنی طی ماههای جولای و آگوست ساعات کاری سفارت تغییر کرده و از 7 تا 2 ظهر می‌باشد. بخشی که متقاضیان درخواست ویزا برای ارائه مدارک خود باید به آن مراجعه کنند از ساعت 7 الی 10:30 مشغول به کار است که باید پیش از مراجعه وقت سفارت آلمان را رزرو کرده باشید. در روزهای عید نوروز ، عید پاک ، عاشورا و کریسمس سفارت آلمان تعطیل بوده و امکان مراجعه و تماس تلفنی وجود ندارد.

دانستنی های دعوت‌نامه آلمان
چنانچه قصد سفر تفریحی ، تحصیلی و یا کاری به آلمان دارید اقدام به تهیه دعوت‌نامه کنید زیرا که داشتن دعوت‌نامه بسیار مهم و ضروری می‌باشد سپس به دنبال رزرو وقت سفارت آلمان و ویزای آن باشید. یک دعوت‌نامه رسمی و یا غیررسمی برای به انجام رساندن سریع‌تر امور اخذ ویزا و وقت سفارت آلمان و بالا بردن شانس اخذ ویزای آلمان می‌توانید بسیار مؤثر باشد.دعوت‌نامه معمولاً از سوی یکی از دوستان و یا اعضای خانواده برای سفر به کشور مقصد برای شما صادر می‌شود. لازم به ذکر است که داشتن دعوت‌نامه به‌هیچ‌وجه ضمانتی برای صدور ویزا نمی‌باشد اما داشتن یک دعوت‌نامه از سوی یکی از اعضای خانواده و یا آشنایان شما می‌تواند شانس شمارا برای ویزا شدن بالا ببرد. چنانچه این دعوت‌نامه را از سوی خویشاوندی در آلمان دریافت کردید نسبت به تهیه باقی مدارک اقدام کنید و تعیین وقت سفارت آلمان را انجام دهید و به طی باقی مراحل بپردازید.

در دعوت‌نامه آلمان چه مواردی نوشته شود
محتویات دعوت‌نامه ارسالی شما که باید شخص دعوت‌کننده داخل دعوت‌نامه بنویسد:

نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، آدرس محل سکونت و شماره تلفن، حرفه او، کپی از اسنادی که اقامت او را در این کشور تائید می‌کند و شرایط اقامت او باید کاملاً شرح داده شود..

شخص دعوت‌کننده باید اطلاعات شخص که قصد سفر به آلمان را با آن دعوت‌نامه دارد را نیز بنویسد که شامل:

نام و نام خانوادگی خودش، تاریخ تولد، آدرس محل سکونت و شماره تماس، رابطه خودش و کسی که قصد سفر به آلمان دارد، هدف سفر، تایم اقامت در آلمان و هتل محل اقامت و شهرهایی که قصد بازدید از آن را دارد و اینکه هزینه‌های شما در آلمان به چه شکل پرداخت خواهد شد. تاریخ ورود و خروج شما از این کشور باید دقیقا مشخص شود.

در موارد زیر امکان گرفتن ویزا وجود ندارد
نکاتی که قبل از رزرو وقت سفارت آلمان باید به آن دقت کنید: دقت کنید که برای دریافت ویزای آلمان 3 ماه پیش از سفر خود اقدام کنید. زودتر از این زمان درخواست ویزا ندهید، اما می‌توانید زودتر از این تاریخ نسبت به اخذ وقت سفارت آلمان اقدام کنید. توصیه ما به شما این است که چندین ماه زودتر از تاریخ سفر خود نسبت به دریافت وقت سفارت آلمان اقدام کنید زیرا که در زمان‌هایی به دلیل درخواست‌های زیاد سفارت شلوغ می‌باشد. فرم درخواست باید امضاشده باشد و با اطلاعات کاملاً صحیح پرشده باشد. گذرنامه شما باید حداقل سه ماه از صدور آن بگذرد و دو صفحه سفید داشته باشد و عکس الحاق شده به گذرنامه باید حداکثر برای یک سال گذشته باشد و نه بیشتر. دقت داشته باشید که در زمان تعیین وقت سفارت آلمان مدارک خواسته‌شده را با وسواس و دقت کاملی تهیه کنید تا نقص مدارک باعث رد درخواست شما نشود.

در موارد زیر امکان گرفتن ویزا وجود ندارد

سیستم گرفتن وقت سفارت آلمان
بعد از اقدام به‌صورت آنلاین برای وقت سفارت آلمان یک شماره‌جهت پیگیری برای شما فرستاده خواهد شد. و بعد از سی دقیقه یک ایمیل تائیدیه حاوی اطلاعات درخواست ویزا برای شما ارسال خواهد شد. چنانچه اشتباهی در ورود اطلاعات انجام داده‌اید سریعاً درخواست را لغو کنید و دوباره تلاش کنید. حدود یک ماه و نیم بعد از ثبت درخواست تعیین وقت سفارت آلمان برای شما ایمیلی حاوی تاریخ تعیین‌شده توسط سفارت ارسال می‌شود که روز مصاحبه شما هست.تنها یک هفته فرصت برای تائید این ایمیل دارید و در صورت عدم تائید وقت سفارت آلمان شما لغو خواهد شد. امروزه برای تعیین وقت سفارت آلمان از سیستم جدیدی که سفارت در سایت خود راه‌اندازی کرده استفاده می‌شود و دقت کنید که برای تعیین وقت سفارت آلمان نباید مراجعه حضوری به سفارت داشته باشید.

انواع وقت سفارت آلمان
همواره متقاضیان زیادی هرساله برای اهداف مختلفی چون تحصیل، کار و یا گردش و تفریح به کشور آلمان سفر می‌کنند که ابتدا باید برای دریافت ویزای آلمان و پیش از آن‌وقت سفارت آلمان اقدام کنید. بعد از تحویل مدارک مسئولین سفارت مدارک شمارا موردبررسی قرار می‌دهند و چنانچه صلاحیت شما تائید شود برای شما ویزای آلمان صادر می‌شود. ازآنجاکه آلمان عضو کشورهای شینگن است با ویزای شینگن آلمان می‌توانید به تمام کشورهای اتحادیه شینگن سفر کنید.با توجه به هدف سفر شما به آلمان برای اقدام به اخذ ویزای آلمان چه توریستی، کاری و چه تحصیلی باید مدارکی ارائه دهید که در مواردی خاص متفاوت می‌باشد. تهیه ویزای آلمان فقط از طریق سفارت این کشور امکان‌پذیر می‌باشد و باید قبل از ثبت درخواست خود مشخص کنید که چه نوع ویزایی می‌خواهید. زیرا این ویزاها دارای شرایط و مدارک یکسان نمی‌باشد و حتی مدتی که سفارت بنا به ویزا برای شما مشخص می‌کند که می‌توانید در آلمان اقامت داشته باشید نیز متناسب با ویزای شما متفاوت است.

وقت سفارت آلمان برای ویزای توریستی
برای ایرانیان آلمان کشوری مطلوبتر در بین دیگر کشورهای اروپایی می‌باشد که هرساله ایرانیان زیادی به آن سفر می‌کنند . دقت داشته باشید که بعد از تعیین وقت سفارت آلمان باید مدارکتان کامل بدون نقص باشد. مدارک موردنیاز برای صدور ویزا در ادامه متن توضیح داده‌شده است. چنانچه قصد سفر با همسرتان را دارید باید مدارک او را نیز تهیه و با مدارک خود تحویل دهید. برای اشخاص زیر سن ۱۸ سال اجازه‌نامه محضری و کتبی قیم و یا والدین و برای زنان متأهل اجازه همسر نیاز می‌باشد انواع دیگر وقت سفارت آلمان جهت سفر کاری و تجاری است

گرفتن وقت سفارت آلمان به‌صورت فوری
جهت تعیین وقت سفارت المان فوری بهتر آن است که از طریق آژانس‌ها و مؤسسات گردشگری اقدام کنید و از خدمات آن‌ها استفاده کنید. این مسئله بدین معنی نیست که آژانس و یا شرکت مربوطه وقت سفارت آلمان می‌فروشد بلکه منظور آن است که مراحل کار درخواست ویزای آلمان و تعیین وقت سفارت آلمان را می‌توانید به کارشناسان باتجربه آن‌ها بسپارید تا بدون خطا و اشتباه مراحل را طی کنند.

مدارک موردنیاز جهت مراجعه به سفارت
گذرنامه شما باید دارای سه ماه اعتبار باشد و دو صفحه سفید داشته باشد . دقت داشته باشید که در روز مصاحبه شما باید خود در سفارت حضورداشته باشید و هیچ شخص دیگری نمی‌تواند بجای شما برای مصاحبه و انگشت‌نگاری حاضر شود.شناسنامه و کپی از همه برگه‌های ان به همراه ترجمه انگلیسی آن‌ها ، فرم مخصوص که کامل پرشده ، یک قطعه عکس با زمینه سفیدکِ نباید بیشتر از یک سال عمر داشته باشد و در سایز 6 در 4 ، کپی از پاسپورت ویزاهای قبلی شینگنی که دارید باید به مدارک ضمیمه شوند.

چنانچه دعوت‌نامه دارید باید این دعوت‌نامه با به همراه تمامی اطلاعات دعوت‌کننده و شخص دعوت‌شده همان‌طور که در بالا ذکر کردیم و یک کپی از اقامت دعوت‌کننده در آلمان ، پرینت حساب بانکی دعوت‌کننده و فیش حقوقی خود شمارا در بین مدارک به سفارت ارائه دهید.

مدارک موردنیاز جهت مراجعه به سفارت

ویزای شینگن چیست؟
بنابر یک معاهده به نام شینگن تعدادی از کشورهای اروپایی بر طبق یک قانون مشترک به شهروندان خود و کشورهای عضو پیمان اجازه دادند تا با داشتن ویزای شینگن بتوانند به کشورهای هم‌پیمان سفر کنند. آلمان نیز جزو این کشورها و این معاهده می‌باشد. قوانین سفر در اتحادیه اروپا بنا بر معاهده شینگن دارای شرایط یکسان می‌باشد. برای ورود به خاک کشور آلمان نیز نیاز به دریافت ویزای شینگن می‌باشد و پیش از اقدام باید تعیین وقت سفارت آلمان را انجام دهید. ویزای شینگن نیز دارای انواع متفاوتی است که بنا به هدف سفر برای متقاضی صادر می‌شود.

انواع ویزای شینگن
با داشتن ویزای شینگن قادر هستید به مدت 3 الی 6 ماه به کشورهای اتحادیه شینگن سفر داشته باشید درست بعد از ورد به خاک اتحادیه اروپا این زمان ثبت می‌شود.

این نوع ویزا خود به سه دسته دیگر تقسیم می‌شود که شامل:

ویزای شینگن نوع A
ویزای فرودگاهی می‌باشد، مسافرانی که قصد دارند در کشور آلمان هواپیمای خود را تعویض کنند و به مقصد دیگری بروند که در کشور آلمان نمی‌باشد.

ویزای شینگن نوع B
این ویزا نیز زیرمجموعه‌ای از ویزای قبلی می‌باشد با این تفاوت که در ویزای نوع قبل شما می‌توانید از آلمان به دیگر کشورهای شینگن سفر کنید اما با این ویزا قادر خواهید بود به کشورهای خارج از اتحادیه شینگن نیز بروید.

ویزای شینگن نوع C
این ویزا پرطرفدارترین نوع ویزاست. چنانچه قصد سفر گردشی و تفریحی به کشور آلمان را دارید باید این نوع ویزا را تهیه کنید. مدت اقامت در آن نوع ویزا تماماً بستگی به تصمیم سفارت دارد.

ویزای شینگن نوع D
برای داشتن یک اقامت طولانی‌مدت در آلمان باید این نوع ویزا را دریافت کنید. بنا بر هدف سفر شما به آلمان این نوع از ویزا می‌تواند یک‌بار ورود یا چند بار ورود باشد و برای شخص صادر شود. شرایط صدور این ویزاها به شرح زیر است:

برای دانشجویانی که برای اهداف تحقیقاتی نیاز به اخذ ویزای شینگن دارید.

اشخاصی که قصد دارند برای تبادل مهارت‌ها و تخصص خود به کشورهای شینگن سفر کنند. ورزشکاران و هنرمندان جزو این دسته هستند که باید این نوع از ویزا را دریافت کنند.

در مواردی که شخص نمی‌تواند تاریخ مشخصی برای ترک کشورهای عضو شینگن را ارائه دهد این نوع ویزا صادر می‌شود. برای مثال برای بیمارانی که در دوره درمان مشخصی ندارند

دانشجویان که قصد شرکت در دوره‌های آموزشی در این کشورها را دارند باید این نوع ویزا را دریافت کنند.

انواع ویزای شینگن

چند نکته درباره وقت سفارت آلمان
به دلیل اینکه آلمان عضو شینگن است قادر خواهید بود از تمام سفارت کشورهای عضو شینگن اقدام کنید و ویزای آلمان بگیرید. توصیه ما به شما این است که برای گرفتن ویزای آلمان از طریق تعیین وقت سفارت آلمان اقدام کنید. برای گرفتن هر نوع ویزا علاوه بر مدارک کلی یک سری مدارک دیگر نیاز است که خاص هر نوع ویزا هست که بنا بر سیاست‌های سفارت از شما درخواست می‌شود. بنابراین پیش از اقدام تمامی مدارک را با دقت تهیه و در دارالترجمه ترجمه کنید و ممهور به مهر دادگستری باشد.

هزینه مربوط به تهیه ویزا در سفارت و به‌صورت نقدی به واحد یورو پرداخت می‌شود. باید سفر خود را در طول ویزای صادره به اتمام برسانید.

هزینه‌های مربوط به‌وقت سفارت آلمان
بعدازاینکه فرم مربوطه را تکمیل کردید و مراحل وقت سفارت آلمان را به اتمام رساندید، تاریخی با ایمیل به شما برای روز مصاحبه اعلام می‌شود که برای انجام مصاحبه و انگشت‌نگاری باید در آن روز در محل سفارت حضور پیدا کنید و همچنین باید بدانید که در این روز باید یورو به اندازه کافی همراه داشته باشید. امکان پرداخت از طریق کارت اعتباری وجود ندارد تمامی هزینه‌های ویزای در سفارت تمام و کمال از شما دریافت می‌شود. لازم به ذکر است پول دریافتی از شما پیپر یورو می‌باشد نه پول دیگر و نه حتی سکه .

سوالاتی که در روز مصاحبه وقت سفارت آلمان از شما ممکن است بپرسند
یکی از مراحل مهم اخذ ویزای آلمان مصاحبه‌ای است که در سفارت آلمان از شما به عمل می‌آید. بعد از اقدامات شما در جهت تعیین وقت سفارت آلمان تاریخ روز مصاحبه برای شما ایمیل خواهد شد.به تمامی سؤال‌های پرسیده شده در روز مصاحبه به‌درستی و با صحت کامل پاسخ دهید. سؤال‌های مورد پرسش به شرح زیر است:

کشور شینگن مقصد شما کدام است؟

آیا خویشاوند و یا دوستی در کشورهای شینگن دارید یا خیر؟

هدف و دلیل شما از این سفر چیست؟

پرداخت هزینه‌های مربوط به سفر شما چگونه پرداخت می‌شود

در صورت متأهل هستید مدارک مربوط به همسرتان را من‌جمله مدارک شغلی او را ارائه و شرح دهید.

محل کار و شغل شما چیست؟

مدرک تحصیلی و سواد متقاضی پرسیده می‌شود.

محل اقامت شما بدر طول سفر کجاست؟

میزان درآمد و وضعیت مالی شما چیست؟

آیا تابه‌حال سفر خارجی داشته‌اید؟

چه ضمانتی برای بازگشت به کشور خوددارید؟

گرفتن وقت سفارت از طریق ازدواج
چنانچه قصد دریافت اقامت ازدواج آلمان را دارید باید با شخصی آلمانی و یا کسی که شهروندی آلمان را دارد ازدواج کنید. جهت دریافت ویزای نامزدی باید شرایط خاصی را دارا باشید. پس از ارائه مدارک ازدواجتان به سفارت آلمان و بررسی آن‌ها چنانچه واجد شرایط تشخیص داده شوید این ویزا برای شما صادر خواهد شد.

گرفتن وقت سفارت برای کار
چنانچه شرایط استخدام در شرکتی در آلمان را داشته باشید می‌توانید نسبت به اخذ ویزای کاری و تجاری آلمان اقدام کنید و تا بتوانید برای این منظور به آلمان سفر کنید و در آن اقامت داشته باشید. برای این منظور باید دعوت‌نامه‌ای از کارفرمای آلمانی دریافت کنید و باید دعوت‌نامه معتبر و مهرشده به‌صورت رسمی باشد. بعد از گرفتن دعوت‌نامه و تکمیل مدارک دیگر که در بالا شرح دادیم و تعیین وقت سفارت آلمان به سفارت مراجعه کنید و اقدامات دیگر را انجام دهید. مسئولین سفارت مدارک را به‌دقت بررسی کرده و اگر مشکلی وجود نداشته باشد ویزا برای شما صادر خواهد شد.

گرفتن وقت سفارت برای دانشجویان
اگر مقصود شما از سفر و اقامت در آلمان تحصیل در این کشور باشد چندراه پیش روی شماست. در ابتدا باید پذیرش یک دانشگاه در آلمان را داشته باشید . این ویزا اول 3 ماهه صادرشده و بعد از چند ترم دوباره تمدید می‌شود. باید بدانید که نمی‌توانید ویزای توریستی و یا کاری بگیرید و بعد از دریافت وقت سفارت آلمان و این نوع از ویزای آلمان آن را تبدیل به ویزای تحصیلی کنید.
منبع : https://safarito.net/embassy-appointments/germany/
Przekierowanie