Forum AE Katowice

Pełna wersja: Gusty muzyczne studentów AE
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
"De gustibus non disputandum est" - O gustach siÄ? nie dyskutuje? Nie u nas!

Techno, Dance... Rock, Metal... Hip hop, Rap... Pop...
OkreÅ?l Twój gatunek muzyczny. Opisz ulubione zespoÅ?y, ulubionych piosenkarzy/piosenkarki lub DJ'ów itp.
Napisz dlaczego ten gatunek odpowiada Ci najbardziej i w jakich sytuacjach sÅ?uchasz tej muzyki.

ChodzÄ? "sÅ?uchy", ÅŸe studenci Politechniki sÅ?uchajÄ? muzyki "ciÄ?ÅŸkiej" (Rock, Metal).

Czego sÅ?uchajÄ? studenci AE Katowice?
Rock , metal - lubiÄ? , ale moim ulubionym zespoÅ?em jest Stare Dobre MaÅ?ÅŸeÅ?stwo , czyli ogólnie mówiÄ?c poezja Å?piewana .
Moim ulubionym zespołem jest Depeche Mode , i chyba nikomu przedstawiać nie muszę .
ja tez ostatnio sie zasłuchuję depeszamiSmile
Hmm... od czego tu zaczac. Wlasciwie najczesciej slucham roznych odmian metalu i rocka, do tego dochodzi czasami jakies reggae, czy tez SKA. Rowniez zdarzy mi sie wlaczyc jakis trance albo rap.

Co do zespolow, to: Slipknot, Metallica, Iron Maiden, Slayer, AC/DC i pare by sie jeszcze znalazlo.
jak lubie hh , czasem coś popowego równiez wpada mi w ucho, lubie reggae i r'n'b Smile
zalezy jaki mam humorTongue
SKA! Punk, Punk-Rock, Nu Metal, Hard Rock, House ( wiem ze nie pasuje do reszty Big Grin) i ostrzejsze brzmienia.

Ulubiony zespół hmm... Reel Big Fish, Dezerter, In Flames...i pare innych :d
wszystko po trochu Wink
jakieÅ› profile na lastfm np. posiadacie?Big Grin
A co to? Wink
Przekierowanie