Forum AE Katowice

Pełna wersja: Zespół !
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka koledzy i koleżanki studenciaki ! Od tego roku zaczynam Logistykę na wydziale Ekonomii i tak sobie myślę o założeniu zespołu. Przecież cały czas nie można się uczyć ;] Co do gatunku jestem naprawdę otwarty,przez ponad rok koncertowałem z zespołem funkowo-rockowym,mieliśmy nawet sporo wyświetleń na myspace (nie chwaląc sie mieliśmy nawet możliwość udzielenia wywiadu w telewizji internetowej ) ;] .Niestety nasze drogi się rozeszły - część poszła do Krakowa,ja do Katowic ,a perkusista został w naszym rodzinnym mieście :p
Chętnie rozpocząłbym na nowo jakąś działalność muzyczną grając np. rapcore jak Limp Bizkit ,Jazz,funk,elektronikę z elementami gitarki - bo na takim instrumencie sobie właśnie grywam od jakiś 3 lat . Jak widać jestem skory do nowości ,gdyż to rozwijaWink

Jeśli też chcielibyście czasem oderwać się od książek i być może zarobić sobie na studenckie wydatki podczas koncertów to podzielcie się swym talentem ;D
Pozdro! Wink

jeśli jest ktoś chętny zobaczyć dawny band na myspace to zapraszam na :
http://www.myspace.com/tgifbb niestety mamy tam tylko covery - swoje kawałki mieliśmy na koncerty;]
Przekierowanie