Witam
MiaÅ? ktoÅ? któryÅ? z tych telefonów (mowa o Nokii N73 i SE C702)?
W zasadzie caÅ?y czas byÅ?em przekonany do N73, ale w piÄ?tek w Playu pokazaÅ?y siÄ? C702 w normalnej cenie.
Z tego co wiem N73 to wyÅŸsza póÅ?ka bo juÅŸ smartphone z symbianem, ale jest trochÄ? starszy. SE C702 jest prawie 2 lata mÅ?odszy i posiada GPS (jeszcze nie doczytaÅ?em na jakich zasadach).
Oba majÄ? porównywalny aparat 3,2 Mpix a na tym mi zaleÅŸy najbardziej.
MoÅŸe ktoÅ? miaÅ? któryÅ? z nich i chce podzieliÄ? siÄ? info

Ja obecnie posiadam NokiÄ? N73 i jestem bardzo zadowolony. No moÅŸe tylko to co mi przeszkadza to dÅŸojstik i maÅ?a iloÅ?Ä? ramu (choÄ? z tym ramem da siÄ? przeÅŸyÄ?

)
A tak poza tym to super telefon, zdjÄ?cia jak z telefonu to rewelacja, symbian daje wiele moÅŸliwoÅ?Ä? wiÄ?c choÄ? komórka jest juÅŸ trochÄ? stara nadal jest nowoczesna poprzez moÅŸliwoÅ?Ä? zmiany oprogramowania, wgrywania aplikacji itd. JeÅŸeli bÄ?dziesz miaÅ? wiÄ?cej pytaÅ? to pisz z chÄ?ciÄ? odpowiem.
Pozdrawiam
No wiÄ?c zdecydowaÅ?em i równieÅŸ od pewnego czasu jestem szczÄ?Å?liwym posiadaczem
Nokii N73. ZdecydowaÅ? przede wszystkim symbian i chÄ?Ä? sprawdzenia co na nim moÅŸna robiÄ?
UcieszyÅ?y mnie przede wszystkim duÅŸe moÅŸliwoÅ?Ä? rozszerzania funkcjonalnoÅ?ci tej komórki. Najbardziej chyba moÅŸliwoÅ?Ä? oglÄ?dania filmów w formacie DivX które po przekonwertowaniu zajmujÄ? okoÅ?o 150 MB (konwertowane z 700 MB)
NajwiÄ?kszÄ? sÅ?aboÅ?ciÄ? jest lampa (dioda), która nie oÅ?wietla najlepiej w nocy przez co ciÄ?ÅŸko jÄ? wykorzystaÄ? jako latarkÄ? (po wgraniu softu) i do robienia zdjÄ?Ä? nocÄ?. Mam do porównania SE K750i i tam lampa Å?wieci w ciemnoÅ?ciach na kilka moÅŸe i kilkanaÅ?cie metrów.
W kaÅŸdym razie polecam NokiÄ?

Witam Przemko!
Niestety muszÄ? ci powiedzieÄ? ÅŸe źle wybraÅ?eÅ?, poniewaÅŸ lepszy aparat ma na PEWNO C702 (posiadam go obecnie, z playa) i lampa tak jarzy ÅŸe hej! Nokie muli, bo ma symbiana niestety, a aparaty ZAWSZE LEPSZE MIAÅ? SE
A ja mam najlepsze porównanie bo mam
Nokia N73 Å?liwkowo-srebrny a moja dziewczyna ma
Sony Ericsson C702 i myÅ?lÄ? , ÅŸe najlepszym byÅ?oby poÅ?Ä?czenie tych dwóch tel w jeden

, bo SE ma lepszy aparat , ale znów Nokia wiÄ?ksze moÅŸliwoÅ?ci . W zasadzie oba tel sÄ? ok , tylko bateria w SE trochÄ? krótko trzyma.