Witam Wszystkich!
W tym roku po maturze wybieram siÄ? na AkademiÄ? EkonomicznÄ?. Mieszkam dosyÄ? daleko, dlatego bÄ?dÄ? mieszkaÄ? w akademiku. ChciaÅ?abym zapytaÄ? o warunki, jakie w nich panujÄ?. Chodzi mi o info na temat Å?azienki, kuchni i podstawowego wyposaÅŸenia w pokoju. Z góry dziÄ?kujÄ? za wszelkie informacje.
Pozdrawiam, Sabina.

przyÅ?Ä?czam siÄ? do pytania!
a na jaki kierunek sie a propos wybieracie i skad jestescie?

Ja wybieram siÄ? na gospodarkÄ? przestrzennÄ? i jestem z Radomska.
A Ty?

A on byÅ? staÅ?y, tylko one siÄ? zmieniaÅ?y ;]
Witam

Jestem tu nowa, ale przeglÄ?daÅ?am forum, aby dowiedzieÄ? siÄ? czegoÅ? wiÄ?cej o szkole, do której byÄ? moÅŸe zawitam juÅŸ za rok ;p
W porównaniu do was wszystkich to ja mieszkam tak daleko, şe to juş chyba inna planeta haha

Mieszkam nad morzem, ale studiowaÄ? zamierzam, albo we WrocÅ?awiu na AE a jak siÄ? nie uda to w Katowicach

PiszÄ? w tym temacie, bo takÅŸe chciaÅ?abym dowiedzieÄ? siÄ? czegoÅ? wiÄ?cej o akademikach

Czy fajne towarzystwo? Pokoje znoÅ?ne? Jak wyglÄ?dajÄ? Å?azienki i inne pomieszczenia socjalne?
JeÅ?li ktoÅ? byÅ?by Å?askawy to chÄ?tnie obejrzÄ? jakieÅ? zdjÄ?cia pokojów, Å?azienek i innych miejsc wewnÄ?trz akademika :p
Pozdrawiam

no wÅ?aÅ?nie... akademik... niech ktoÅ? kto mieszka w akademiku, albo wie jak jest w akademikach AE, wypowie siÄ? troszke o nich... jak tam wyglÄ?dajÄ? pokoje, jaki jest ich standard no i Å?azienka przede wszystkim!!! Na ile osób jest jedna ??
Od akademika na Ligocie jest doÅ?Ä? daleko na AkademiÄ? ale zawsze moÅŸna sobie dojechaÄ?. Cena zaleÅŸy od tego ilu osobowy jest pokój. JeÅŸeli akademik okaÅŸe siÄ? zÅ?ym rozwiÄ?zaniem to zawsze moÅŸna poszukaÄ? jakiegoÅ? pokoju bliÅŸej Akademi

jakie sÄ… ceny za pokoje w akademiku w semestrze zimowym? na stronie AE p0odane sÄ… ceny w letnim...to siÄ™ jakoÅ› zmienia??
jakie sÄ… ceny za pokoje w akademiku w semestrze zimowym? na stronie AE p0odane sÄ… ceny w letnim...to siÄ™ jakoÅ› zmienia??
Nie.
Choć w tym roku nam podwyższyli o 35zł ale to nie ze względu na zmianę semestru.