Forum AE Katowice

Pełna wersja: Czy warto otworzyć restaurację?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak w temacie. Czy warto otworzyć restaurację? Jakie zyski można osiągnąć, prowadząc ją? W niezbędne produkty zaopatrzę się na https://mmgastro.pl/kategoria/produkty/2...a-pakujace (najprawdopodobniej będę starać się o dofinansowanie z UP).
Ciężki biznes. Bardzo wiele nowych lokali szybko upada.
Konkurencja jest naprawdę gigantyczna więc chyba tylko na własną odpowiedzialność Tongue.
Myślę że to ciekawa inwestycja a zarazem dobry biznes. Ale co zrobić by zdobyć klientów i je utrzymać b powracały ponownie. O tym warto poczytać, myślę że ten poradnik sie przyda każdemu w biznesie http://vbeta.pl/jak-zdobyc-klienta/
No i po co Ci w restauracji urządzenia pakujące? Co masz zamiar pakować? Jedzenie do odgrzania następnego dnia? Wink
Ja bym się mocno zastanowiła nad restauracją. To jest ciężki kawałek chleba i jakiekolwiek wakacje oraz święty spokój musisz sobie z głowy wybić. Praca w piątek, świątek czy niedziela to standard, bo to przecież gastronomia, zwłaszcza jeśli jesteś właścicielem nie możesz sobie po prostu ot tak wziąć wolnego. Przemysł to jeszcze, bo jeśli coś takiego nie jest Twoim największym marzeniem i nie jesteś zdolny do wyrzeczeń to nie dasz rady...
no pewnie, że warto!
Też myślę że warto ale musisz to od początku do końca przemyśleć, wyposażyć ją w dobry profesjonalny sprzęt jak zmywarki winterhalter i wtedy nie będzie z niczym problemu.
Fajny biznes i dochodowy, z tym że trzeba mieć spory wkład na start.
Moim zdaniem warto Smile Ale trzeba pamiętać o rzeczach takich jak na przykład dobry dostawca warzyw Smile Rogowski ma świetne produkty takie jak farsz brokułowy Smile
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie