Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Księgarnia - powstała dzięki współpracy z księgarnią Aragon.pl. Użytkownicy naszego serwisu zakupili w naszej księgarni m.in. Przejdź do strony księgarni
Odpowiedz  Napisz temat 
Biznes międzynarodowy - niestacjonarnie

thadeus

zwany Ptero

**

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

Siemka,

Zaczynam w tym roku zaocznie zajęcia w Katowicach na Międzynarodowych Stosunkach Gospodarczych, spec biznes międzynarodowy. Tym niemniej - jak każdy mam kilka pytań, ogólnych i bardziej szczegółowych.

Orientujecie się, jak wyglądają studia zaoczne na tym kierunku ? Co tydzień, weekend w weekend zajęcia ? Bo troche mnie to zaskoczyło, choć z drugiej strony spodziewałem się, że tak może to wyglądać.

Jak to wygląda w praktyce - trzeba zawsze chodzić, czy to zależy od przedmiotu / wykładowcy, etc. ?

Ostatnie pytanie na dziś - jak wygląda kwestia dni, kiedy nie możemy pojawić się na zajęciach? Głównie chodzi tu o delegacje, które niestety ale często zahaczają o weekend, ale też życie osobiste (w stylu choroba, obowiązki rodzinne, etc.) ?

Z góry dzięki za odpowiedź, a w szczególności zachęcam innych studentów kierunku do podpinania się do tematu.

Pozdro,
    Tadek

hp1

Debiutant

**

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

Nie odpowiem na pytania, ale też jestem z tego kierunku Smile

Pozdrawiam,
    Jadzia

Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS