Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
  3. inteligo
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Sklep - powstał dzięki współpracy z Tradedoubler, firmą zajmującą się marketingiem elektronicznym. Przejdź do strony sklepu
Odpowiedz  Napisz temat 

Thomas

Użytkownik

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

Mam pytanie: jak najproÅ?ciej dojechaÄ? do AE od strony OÅ?wiÄ?cimia (BieruÅ? / Tychy), bez bÅ?Ä?dzenia. Dodam, ÅŸe nigdy nie byÅ?em w Katowicach (tyle co przejazdem Wink)

Luke

Debiutant

**

0  

Musisz dojechaÄ? na Tychy jakimÅ? PKSem, wysiadasz na pierwszym przystanku na osiedlu F (szpital wojewódzki) idziesz w górÄ? w stronÄ? tzw. TÄ?czy, tam czekasz na autobus linni 1 Smile Wsiadasz do autobusu i tutaj jakieÅ? 30 minut spÄ?dzasz siedzÄ?c lub stojÄ?c. Wysiadasz juÅŸ w Katowciach na "Granicznej". Bardzo charakterystyczny przystanek, za nim znajduje siÄ? plac i jakiÅ? pomnik (chyba powstaÅ?ców Å?lÄ?skich, nie wiem, teÅŸ nie znam Katowic ;p)

Teraz skorzystaj z google http://maps.google.pl/maps?f=d tutaj masz taki maÅ?y GPS Wink W pierwszej rubryczce wpisz Katowice Graniczna a w drugiej Katowice Bogucicka 3 ;] Teraz juÅŸ wiesz ÅŸe od przystanku musisz iÅ?Ä? caÅ?y czas prosto GranicznÄ?, później skrÄ?ciÄ? (za torowiskiem) w prawo w 1 Maja, później dÅ?ugo nic i na samym koÅ?cu zabudowaÅ? zobaczysz po prawej rektorat a po lewej BogucickÄ?, teraz jeszcze jakieÅ? 200 metrów i Akademia wita ;p

Jak tak doszedÅ?em, Tobie teÅŸ powinno siÄ? udaÄ?, pozdro Wink

Wizzly

Debiutant

**

0  

Jakby co jeÅ?li ktoÅ? z okolic OÅ?wiÄ?cimia chciaÅ?by siÄ? dostaÄ? na AE i miaÅ? zamiar jechaÄ? w poniedziaÅ?ek autobusem trasÄ? z OÅ?wiÄ?cimia na Tychy czyli przez BieruÅ? Wink to ja w Bieruniu wsiadam i orientuje sie na tyle ÅŸeby potem wylÄ?dowaÄ? w KatowicachSmile a później mam zamiar sie popytaÄ? mijanych ludzi gdzie jest Ae tak dokÅ?adniej bo to nie jakoÅ? szczególnie daleko od przystankuWink

Thomas

Użytkownik

0  

A samochodem? Chodzi mi juÅŸ o sam wjazd do Katowic od strony Tych / Tychów Wink Czy jest jakiÅ? parking przy AE?

de Lima

Katowiczanin

**

0  

Samochodem od Tychów najlepiej zjechaÄ? na drogÄ? 79 w kier. MysÅ?owice (zjazd za takim doÅ?Ä? dÅ?ugim tunelem) i nie zmieniajÄ?c pasa pojechaÄ? do góry do Å?wiateÅ?, na których skrecacie w prawo w ul. Bohaterów Monte Cassino. Jedziecie z górki i macie kolejne Å?wiatÅ?a na których znów w prawo w ul. 1-go Maja. Potem juÅŸ wzdÅ?uÅŸ torów i za wiaduktem na Å?wiatÅ?ach w prawo Smile Przy AE spokojnie moÅŸecie zaparkowaÄ? Smile
    Z dworca PKP tramwajami 15 (kier. Sosnowiec) lub 20 (Zawodzie) i wysiadacie na 4 przystanku Smile

Karolina

Debiutant

**

0  

spokojnie znajdziesz miejsce by zaparkowacSmile

Thomas

Użytkownik

0  

DziÄ?ki wskazówkom de Limy za pierwszym razem udaÅ?o mi siÄ? trafiÄ? na AE. DziÄ?ki Smile

de Lima

Katowiczanin

**

0  

Zawsze do usÅ?ug Big Grin

Thomas

Użytkownik

0  

OdkopujÄ? temat ;-)
    Kolejne moje zapytanie dotyczÄ?ce dojazdu: teraz chodzi mi o dojazd do akademików: czy jadÄ?c od strony Tychów i skrÄ?cajÄ?c na WÄ?źle Murckowska na A4 w kierunku Gliwic pÅ?acÄ? za przejazd autostradÄ??

Just say it so: hey, hi, hello!

de Lima

Katowiczanin

**

0  

Znowu ja odpowiem Smile
    Bramki sÄ? tylko daaaleko w MysÅ?owicach w kierunku na Kraków. Na Gliwice czy dalej nawet do WrocÅ?awia jedzie siÄ? za free.
    A na akademiki AE czy UÅ? duÅŸo lepiej jechaÄ? innÄ? trasa (przez MikoÅ?ów) Odpada wtedy przejazd przez centrum.

Listopad, Grudzień- miesiące obdarowywania grono rodzinne i znajomych. Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS