Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Sklep - powstał dzięki współpracy z Tradedoubler, firmą zajmującą się marketingiem elektronicznym. Przejdź do strony sklepu
Odpowiedz  Napisz temat 
DZIENNIKARSTWO

moniczka56

Użytkownik

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

malibek napisał(a):
    pewnie nie, jak co to złożę odwołanie i tyle!
    w końcu mam etap centralny olimpiady Ekonomicznej... ale kurde nie wiem czy wezmą go pod uwagę, bo był organizowany jako Ogólnopolski z tym, że dla Dorosłych :/

też myślę, że powinni go uwzględnić, jeśli był tytuł laureata lub finalisty Olimpiady Smile

Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył cię z gry!

malibek

Zaawansowany Użytkownik

0  

tak, tytuł laureata odbieram jutro Smile
    byłoby super...

Panna_Alexa

Debiutant

**

0  

beyonce napisał(a):
    ja bym chciała przede wszystkim dziennikarstwo, większość zaliczeń, mniej egzaminów z rozpiski wyczytałam : D chociaż najpierw na pierwszym miejscu stawiałam MSG : )

Beyonce, a ta rozpiska to gdzie jest? Bo ja szukam i szukam i znaleźć nie mogę Wink

Ja też rekrutuję się na Dziennikarstwo i nie mam ani jednego kierunku alternatywnego Wink Jeżeli się nie dostanę to idę po prostu na inną uczelnię, bo generalnie żadne ekonomie, firy i informatyki mnie nie interesują ;P
    Maturę zdawałam dwa lata temu (zmieniam kierunek) i mam 125 pkt. z hakiem. Mam nadzieję, że się uda Wink
    Jestem bardzo ciekawa, ile osób jest chętnych i czy w razie czego będzie lista rezerwowa.

gabaa

Debiutant

**

0  

tutaj są plany dla wszystkich kierunków

Agusia165

Użytkownik

0  

Czyli raczej się nie dostane... Mam 72 pkt. masakra.... ;(((

Panna_Alexa

Debiutant

**

0  

Gabaa - wielkie dzięki! Plan wygląda bardzo interesująco Smile

Agusia - nie mów hop, to zależy od ilości chętnych Smile

malibek

Zaawansowany Użytkownik

0  

ja też uważam, że szansa jest zawsze... tym bardziej przy dziennikarstwie na pewno wezmą pod uwagę maturę ustną - jak nie... to pomożemy Ci napisać porządne odwołanie Big Grin i będzie GITESSSS MAJOOONEZZZZ Big Grin

xxsxx

Użytkownik

0  

Nie chcę Wam odradzać, ale w Polsce dziennikarzami zostają ludzie nie po dziennikarstwie, ale po konkretnym fachu (żeby być np. dziennikarzem ekonomistą, dziennikarzem do spraw finansowych), ja chodziłam do liceum dziennikarskiego i w każdym radiu, tv kazali nam nie wybierać dziennikarstwa:/

Ale powodzenia życzę wszystkim:*

malibek

Zaawansowany Użytkownik

0  

zgadzam się z poprzedniczką, że warto jest być dziennikarzem po fachu - jednak....według mnie warto zrobić lic. z dziennikarstwa a potem mgr i podyplomowe jak najbardziej już w innym konkretnym kierunku. Podstawy warsztatu musi znać każdy, kto dziennikarzem chce zostać Wink więc smiało kochaneczki! nie zmieniamy już nic w naszych podaniach! :*

Panna_Alexa

Debiutant

**

0  

Hej, a czytałyście opis tego kierunku? Wink Z normalnym, ogólnym dziennikarstwem nie ma on wiele wspólnego Wink
    Zerknijcie sobie na opis kierunku http://www.ue.katowice.pl//?contentid=11707 lub też na siatkę zajęć umieszczoną kilka postów wyżej. Jest tam właśnie między innymi dziennikarstwo ekonomiczne oraz sporo na temat nowych mediów. Właśnie dlatego ten kierunek mnie tak zainteresował. Podoba mi się, że jest to coś nowego, inne podejście do dziennikarstwa. Poza tym kierunek ten skupia się również na PR czy promocji firm i przedsiębiorstw.

To jest według mnie biedne, że np. na UŚ dziennikarstwo to tylko specjalizacja politologii. Jakby z góry zakładali, że dziennikarz to tylko polityczny być może Wink

Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS