Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Sklep - powstał dzięki współpracy z Tradedoubler, firmą zajmującą się marketingiem elektronicznym. Przejdź do strony sklepu
Odpowiedz  Napisz temat 
EGZAMIN WSTĘPNY NA 2 STOPIEŃ STUDIÓW

niebiesko0ki

Użytkownik

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

1  

michasia napisał(a):
    czy jest ktoś z zarządzania kto jest w grupie 8 język angielski B1 co ma zajęcia z panem mgr. Eugeniuszem Janikowskim ?
    bo niby są z nim zajęcia w poniedziałek ale nie widzę na planie z rozkładem wykładowców, żeby 8 grupa z nim miała. a niby mamy od 13.30

tak samo w środę...tylko że są zajęcia od 15.20

totalnie nie ogarniam tych jezykow

to proste, w tygodniu masz dwa bloki z językiem, masz je w środe o 15 i o 17. dwa bloki w tygodniu wykorzystane, a to oznacza ze poniedziałki masz wolne i środe miedzy 13:30 a 15:00 równiez wolne. tak duza ilosc czasowa języka w planach jest spowodowana tylko tym jaka rezerwa czasowa musi byc na niego przeznaczona bo rózne grupy mają w róznych godzinach

misia23a

Debiutant

**

0  

jest gdzies dostepny rozklad auli na ue?

przykladowo aula A jest w tym glownym budynku? (tam gdzie byl egzamin?)

idzie ktos jutro podpisywac umowe o nauke?

kate89

Użytkownik

Status: Niedostępny

0  

xmarc napisał(a):
    Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi numerami sal?
    typu 407B 203N 300A 100E 11L? To są numery sal i budynków czy jak?
    http://www.kandydaci.ue.katowice.pl/?contentid=543

Czy to pewne, ze zajęcia zaczynają się 26 a nie 29? ktoś pisał dzwonił? Co jak zaproszenie do dziekanatu na podpisanie umowy wypada podczas teoretycznego trwania wykładu (27 września)?

407B - sala w budynku B, 203N- sala w budynku N tam gdzie języki, 100E- budynek E itd.

zależy jak masz plan ułożony, ja zaczynam zajęcia we wtorek bo nie mam języków jutro.

do dziekanatu idziesz w przerwie, tam masz podane godziny w jakich masz się stawić.

michasia napisał(a):
    czy jest ktoś z zarządzania kto jest w grupie 8 język angielski B1 co ma zajęcia z panem mgr. Eugeniuszem Janikowskim ?
    bo niby są z nim zajęcia w poniedziałek ale nie widzę na planie z rozkładem wykładowców, żeby 8 grupa z nim miała. a niby mamy od 13.30

tak samo w środę...tylko że są zajęcia od 15.20

totalnie nie ogarniam tych jezykow

masz języki w środę od 13:20 do 16:30 w 239N patrz na USM-ZI 8 mgr Janikowski Smile

Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2011 19:29 przez kate89.

michasia

Debiutant

**

0  

dzięki wielkie za info Smile
    jeśli tak będzie to spoko Smile pozdrowieniaSmile

koszatniczka

Debiutant

**

0  

mam pytanie czy kończąc mgr z gospodarki przestrzennej (licencjat zrobiłam z zupełnie innego kierunku, na innej uczelni) zyskam wszystkie uprawnienia zawodowe? oczywiście po skończeniu kursu wyrównującego różnice programowe ?

cichy

Debiutant

**

0  

koszatniczka napisał(a):
    mam pytanie czy kończąc mgr z gospodarki przestrzennej (licencjat zrobiłam z zupełnie innego kierunku, na innej uczelni) zyskam wszystkie uprawnienia zawodowe? oczywiście po skończeniu kursu wyrównującego różnice programowe ?

jeśli można, to dodam do tej wypowiedzi jeszcze jedno pytanie.
    czy I kierunek, z którego ma się licencjat uznaje się za jakiś niepełny, jeśli nie zrobi się z niego mgr? np. osoba z I stopniem administracji i II finansów w praktyce postrzegana jest za kogos, kto nie ma ani pełnej administracji, ani finansów..

może dziwne i strasznie sformułowane pytanie, ale daje mi do myślenia...

koszatniczka

Debiutant

**

0  

pytałam w dziekanacie i okazało się, że rozpoczynając mgr na innym kierunku zyskujemy takie same (wszystkie) uprawnienia jak osoby które mają lic. z tego kierunku - oczywiście po wyrównaniu różnic programowych Smile

zakkatowice

Debiutant

**

0  

Projekt nowelizacji o szkolnictwie wyższym wprowadza takie zmiany jak m.in. brak możliwości studiowania na dwóch kierunkach bezpłatnie, zmiany w stypendiach dla najzdolniejszych studentów, nie będzie możliwości zmiany wybranego kierunku, budżet zapłaci tylko na sześć semestrów na studiach licencjackich i cztery na magisterskich, bądź dziesięć semestrów na jednolitych studiach magisterskich, więc jeśli studentowi podwinie się noga i będzie musiał powtarzać semestr to za pozostałe będzie musiał płacić sam!

Co roku studia kończy ponad 400 tysięcy osób! Tytuł magistra to podstawa w dzisiejszych czasach. Zmiany wyglądają przerażająco, ale trzeba zrobić coś, aby wśród tych setek tysięcy wyróżnić się na rynku pracy.

Możesz studiować dziennie i uczyć się u nas zaocznie ZA DARMO uzyskując w dwa lata tytuł technika.

Dowiedz się więcej pod numerem telefonu (32 781 84 23) lub wypełnij krótki formularz on-line, a nasz pracownik skontaktuje się z Tobą i odpowie na wszystkie Twoje pytania.
    http://www.zak.edu.pl/pl/formularz_kontaktowy/
    UWAGA! Liczba miejsc ograniczona!

Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS