Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Księgarnia - powstała dzięki współpracy z księgarnią Aragon.pl. Użytkownicy naszego serwisu zakupili w naszej księgarni m.in. Przejdź do strony księgarni
Odpowiedz  Napisz temat 

skocz

Użytkownik

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

ja w sumie teżSmile chciałam iśc na podobny kierunek na uś i się dostałam.. ale jednak wybrałam AE.. jakos bardziej podoba mi się ta uczelnia i jej klimat;D

ariana91

AE Ekonomia

0  

To dobrze, że tak mówisz bo ja nie umiem się wypowiedzieć na ten temat ;p

A skąd jesteś?

skocz

Użytkownik

0  

ja z Tychów Smile a TY?

ariana91

AE Ekonomia

0  

A to masz blisko Smile Ja z takiego małego miasta w woj. lubuskim ogólnie to kawałek mam ..

skocz

Użytkownik

0  

a przyjezdzasz sama? czy bd miala tu kogos?Bo najgorzej to chyba tak na początku bez przyjaciół i rodziny Smile ja dlatego nie chciałam wyjeżdzac.. tu mam chłopa i wszystkoBig Grin

ariana91

AE Ekonomia

0  

Nie, nie tak się składa że przyjeżdżam z moim mężczyzną on też do Kato na studia Smile

No i mam rodzinę w Zabrzu, daleką co prawda ale zawsze Smile Ale fakt faktem, z mojego miasta większość idzie do Wrocka, mi natomiast to miasto jakoś nie przypadło do gustu specjalnie no i nie znalazłam tam nic ciekawego dla siebie Smile

A Twój też studiuje Smile?

ona91

Debiutant

**

0  

Cześć. Mam mały problem. Moim priorytetem były Finanse i Rachunkowość, jako że zabrakło mi kilka pkt, dostałam się na Ekonomie. I mnie to pasuje. Tylko potrzebny jest wzór napisu na teczkę. I na tym wzorze mam Napisane Wydział Finansów i Ubezpieczeń no i ten kierunek. A przecież nie nakleje go na teczke bo nie jestem na tym kierunku i wydziale tylko na ekonomii? Jak to jest? Czy oni może jakoś później to zmieniają? Proszę o odpowiedź, bo nie wiem co zrobić. Do Katowic mam daleko i bez sensu mi jechać żeby dowiedzieć się ze coś źle wypełniłam, wydrukowałam itp. Sad

skocz

Użytkownik

0  

Idzie na FiR SmileSmile my juz od liceum w jednej 'ławie' no i na studiach jakoś głupio tak pójśc w swoje strony Smile dlatego chociaż uczelnia wspólna..

ariana91

AE Ekonomia

0  

O to tak jak u mnie, my tak samo już od liceum z tym, że teraz będzie wspólne mieszkanie a inne uczelnie, ja AE on SUM Smile

ona91, na Twoim miejscu bym zadzwoniła do biura rekrutacji i zapytała się dokładnie jak to zrobić Smile

skocz

Użytkownik

0  

no i bardzo dobrze, ze razem.. my tez myslelismy nad mieszkaniem w katowicach.. ale mamy 20 minut na uczelnie autem to przezyjemy jeszcze z 2/3 lata w domach z mamamiTongue

ONA91 napisane jest na stronie internetowej,ze to jest wzór, że można go przyklei ale nie trzeba.. to napisz to odręcznie ale na wszelki wypadek zapytaj sie w rekrutacji Wink

Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS