Polecamy
Ostatnie tematy
-
(za)dużo chętnych do jedn...
Ostatni post przez: oko1wita
Wczoraj 19:15
» Odpowiedzi: 2
» Wyświetleń: 1091 -
Najlepsze konto bankowe d...
Wczoraj 19:13
» Odpowiedzi: 25
» Wyświetleń: 15934 -
usługi kinowe w Katowicac...
Wczoraj 19:12
» Odpowiedzi: 3
» Wyświetleń: 1271 -
Konsultant - Wdrożeniowie...
Ostatni post przez: Grupa Kotrak
Wczoraj 12:59
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 246 -
Program Ambasadorski ING ...
Ostatni post przez: ING_kariera
Wczoraj 12:41
» Wyświetleń: 240 -
Płatne praktyki w dziale...
Ostatni post przez: Grupa Kotrak
Wczoraj 12:40
» Wyświetleń: 245
Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów- mBank eKONTO - 50% osób
-
ING Bank Śląski - 25% osób
Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników
- Postów/dt>
- 14
- Reputacja:
- 10
- Postów/dt>
- 386
- Reputacja:
- 4
- Postów/dt>
- 322
- Reputacja:
- 4
- Postów/dt>
- 71
- Reputacja:
- 3
- Postów/dt>
- 41
- Reputacja:
- 3
Inne nasze serwisy
Sklep - powstał dzięki współpracy z Tradedoubler, firmą zajmującą się marketingiem elektronicznym. Przejdź do strony sklepu-
xxsxx napisał(a):Jak wszyscy będą mieć takie wyniki to ja nie wiem czy jest sens żebym składała :<
Wypowiedziała się tutaj zaledwie garstka osób, wyniki za tydzień dopiero, więc się nie podawaj. W tamtym roku progi były wysokie ze względu na banalną matematykę na podstawie, którą już wtedy napisałabym na 100% W tym roku rozszerzenia ze wszystkich przedmiotów branych pod uwagę przy rekrutacji na UE były według mnie trudne. Jedynym przedmiotem, do którego się uczyłam przed maturą był WOS, przerobiłam mnóstwo materiałów, a z sali wyszłam prawie z płaczem. Bo 60%-70% (przy optymistycznym założeniu, że moje wypracowanie było w miarę dobre), nijak mnie nie satysfakcjonuje. Wrażenia moich znajomych po rozszerzeniu z matematyki pozostawię bez komentarza.23-06-2011 14:41 Zacytuj | -
Zgadzam się ze smile. Rozszeżenia były bardzo trudne, a po przeliczeniu podstawy napisanej na ok 90% masz 63 ptk. a nikt nie powiedział, że rozszeżenia napiszą lepiej. Poza tym, ja ciągle się pocieszam, że UE Katowice nie dorównało jeszcze, podkreślam jeszcze, bo my je podciągniemy ;-), innym polskim uniwersytetom ekonomicznym, mam na myśli Wrocek, Kraków no i oczywiscie SGH. Głowa do góry. Musimy być dobrej myśli.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-06-2011 17:05 przez JoannaJot.
23-06-2011 17:03 Zacytuj | -
Już mnie to wszystko przeraża

Dla mnie matma na podstawie była trudna dlatego też liczę na WOS, choć coraz bardziej uważam, że nie będzie dobrze
Dzięki za wsparcie :*23-06-2011 20:25 Zacytuj | -
Zobaczysz, że za tydzień całe przerażenie minie, a 13 lipca będziesz cieszyć się, że dołączysz do grona studentów UE
(mam nadzieję, że ja też
)
23-06-2011 20:41 Zacytuj | -
JoannaJot napisał(a):Zobaczysz, że za tydzień całe przerażenie minie, a 13 lipca będziesz cieszyć się, że dołączysz do grona studentów UE
(mam nadzieję, że ja też
)
Bardzo bym chciała
Ale zaczynam schizować, że tu gdzies nie pozaznaczałam na maturze, że tu to tu tamto, masakra..23-06-2011 21:34 Zacytuj | -
Chyba wszyscy trochę wariujemy. A w środę to pewnie będę miała załamke ze stresu. Musimy myśleć pozytywnie a wszystko się ułoży!
P.S Myślałam też o logistyce jako kierunku alternatywnym, ale jak dzisiaj zobaczyłam, że w pierwszym semestrze jest fizyka to niestety muszę przeprosić, ale się nie skuszę ;-)23-06-2011 21:44 Zacytuj | -
JoannaJot napisał(a):Chyba wszyscy trochę wariujemy. A w środę to pewnie będę miała załamke ze stresu. Musimy myśleć pozytywnie a wszystko się ułoży!
P.S Myślałam też o logistyce jako kierunku alternatywnym, ale jak dzisiaj zobaczyłam, że w pierwszym semestrze jest fizyka to niestety muszę przeprosić, ale się nie skuszę ;-)
Mnie też się podobała logistyka, może złożymy
?
a co nam szkodzi w sumie ^^
Ja fizykę lubię, ale tylko podstawową, bo później już zaczynam również się załamywać :<
Dostaniesz się na FiR na bank, choć to pewnie będzie oblegany kierunek, bo przyszłosciowy
23-06-2011 21:57 Zacytuj | -
Z chęcią bym się skusiła, ale u mnie fizyka leży totalnie. Teraz mogę już to głośno powiedzieć, że przez trzy lata w LO napisałam sama tylko jeden spr.
Dla mnie to czarna magia, nawet na podstawie. Dlatego też składam Ci hołd
23-06-2011 22:09 Zacytuj | -
cześć dziewczyny

również zamierzam złożyć do Kato, ale w porównaniu z Wami nie wiem totalnie na co jak ułożyć kierunki a czas ucieka.
zdawałam wszystko na podstawie i poszło średnio.
jeśli się progi podniosą to mogę się pożegnać z uczelnią
24-06-2011 08:52 Zacytuj | -
Karola0099 napisał(a):cześć dziewczyny
również zamierzam złożyć do Kato, ale w porównaniu z Wami nie wiem totalnie na co jak ułożyć kierunki a czas ucieka.
zdawałam wszystko na podstawie i poszło średnio.
jeśli się progi podniosą to mogę się pożegnać z uczelnią
A na co najbardziej chciałabyś pójść
? I na jakie wyniki liczysz?
I najważniejsze, składasz jeszcze na inną uczelnię
?
Ja dziś mam jakieś pozytywne nastawienie do tego, że wyniki będą dla nas w miarę przychylne :p24-06-2011 10:39 Zacytuj |
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc