Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Sklep - powstał dzięki współpracy z Tradedoubler, firmą zajmującą się marketingiem elektronicznym. Przejdź do strony sklepu
Odpowiedz  Napisz temat 

smile

Debiutant

**

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

xxsxx napisał(a):
    Jak wszyscy będą mieć takie wyniki to ja nie wiem czy jest sens żebym składała :<

Wypowiedziała się tutaj zaledwie garstka osób, wyniki za tydzień dopiero, więc się nie podawaj. W tamtym roku progi były wysokie ze względu na banalną matematykę na podstawie, którą już wtedy napisałabym na 100% W tym roku rozszerzenia ze wszystkich przedmiotów branych pod uwagę przy rekrutacji na UE były według mnie trudne. Jedynym przedmiotem, do którego się uczyłam przed maturą był WOS, przerobiłam mnóstwo materiałów, a z sali wyszłam prawie z płaczem. Bo 60%-70% (przy optymistycznym założeniu, że moje wypracowanie było w miarę dobre), nijak mnie nie satysfakcjonuje. Wrażenia moich znajomych po rozszerzeniu z matematyki pozostawię bez komentarza.

JoannaJot

Debiutant

**

0  

Zgadzam się ze smile. Rozszeżenia były bardzo trudne, a po przeliczeniu podstawy napisanej na ok 90% masz 63 ptk. a nikt nie powiedział, że rozszeżenia napiszą lepiej. Poza tym, ja ciągle się pocieszam, że UE Katowice nie dorównało jeszcze, podkreślam jeszcze, bo my je podciągniemy ;-), innym polskim uniwersytetom ekonomicznym, mam na myśli Wrocek, Kraków no i oczywiscie SGH. Głowa do góry. Musimy być dobrej myśli.

Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-06-2011 17:05 przez JoannaJot.

xxsxx

Użytkownik

0  

Już mnie to wszystko przeraża Smile
    Dla mnie matma na podstawie była trudna dlatego też liczę na WOS, choć coraz bardziej uważam, że nie będzie dobrze Smile
    Dzięki za wsparcie :*

JoannaJot

Debiutant

**

0  

Zobaczysz, że za tydzień całe przerażenie minie, a 13 lipca będziesz cieszyć się, że dołączysz do grona studentów UE Big Grin (mam nadzieję, że ja też Tongue)

xxsxx

Użytkownik

0  

JoannaJot napisał(a):
    Zobaczysz, że za tydzień całe przerażenie minie, a 13 lipca będziesz cieszyć się, że dołączysz do grona studentów UE Big Grin (mam nadzieję, że ja też Tongue)

Bardzo bym chciała Smile
    Ale zaczynam schizować, że tu gdzies nie pozaznaczałam na maturze, że tu to tu tamto, masakra..

JoannaJot

Debiutant

**

0  

Chyba wszyscy trochę wariujemy. A w środę to pewnie będę miała załamke ze stresu. Musimy myśleć pozytywnie a wszystko się ułoży!

P.S Myślałam też o logistyce jako kierunku alternatywnym, ale jak dzisiaj zobaczyłam, że w pierwszym semestrze jest fizyka to niestety muszę przeprosić, ale się nie skuszę ;-)

xxsxx

Użytkownik

0  

JoannaJot napisał(a):
    Chyba wszyscy trochę wariujemy. A w środę to pewnie będę miała załamke ze stresu. Musimy myśleć pozytywnie a wszystko się ułoży!

P.S Myślałam też o logistyce jako kierunku alternatywnym, ale jak dzisiaj zobaczyłam, że w pierwszym semestrze jest fizyka to niestety muszę przeprosić, ale się nie skuszę ;-)

Mnie też się podobała logistyka, może złożymy Big Grin?
    a co nam szkodzi w sumie ^^
    Ja fizykę lubię, ale tylko podstawową, bo później już zaczynam również się załamywać :<

Dostaniesz się na FiR na bank, choć to pewnie będzie oblegany kierunek, bo przyszłosciowy Smile

JoannaJot

Debiutant

**

0  

Z chęcią bym się skusiła, ale u mnie fizyka leży totalnie. Teraz mogę już to głośno powiedzieć, że przez trzy lata w LO napisałam sama tylko jeden spr.Big Grin Dla mnie to czarna magia, nawet na podstawie. Dlatego też składam Ci hołd Tongue

Karola0099

Debiutant

**

0  

cześć dziewczyny Smile
    również zamierzam złożyć do Kato, ale w porównaniu z Wami nie wiem totalnie na co jak ułożyć kierunki a czas ucieka.
    zdawałam wszystko na podstawie i poszło średnio.
    jeśli się progi podniosą to mogę się pożegnać z uczelnią Smile

xxsxx

Użytkownik

0  

Karola0099 napisał(a):
    cześć dziewczyny Smile
    również zamierzam złożyć do Kato, ale w porównaniu z Wami nie wiem totalnie na co jak ułożyć kierunki a czas ucieka.
    zdawałam wszystko na podstawie i poszło średnio.
    jeśli się progi podniosą to mogę się pożegnać z uczelnią Smile

A na co najbardziej chciałabyś pójść Smile? I na jakie wyniki liczysz?
    I najważniejsze, składasz jeszcze na inną uczelnię Smile?

Ja dziś mam jakieś pozytywne nastawienie do tego, że wyniki będą dla nas w miarę przychylne :p

Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS