Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Księgarnia - powstała dzięki współpracy z księgarnią Aragon.pl. Użytkownicy naszego serwisu zakupili w naszej księgarni m.in. Przejdź do strony księgarni
Odpowiedz  Napisz temat 

Nomen

Użytkownik

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

Myślę, że nie tylko mi coś się tutaj nie podoba, co więcej - jestem tego pewny.
    Jakby nie patrzeć takie przedmiotowe traktowanie kobiet, brak szacunku nie należy do najfajniejszych. Termin "dupa" albo "oglądanie dup" bardziej nadaje się do knajpianych pogawędek przy piwie albo do pogaduszek w przerwie między połówkami osiedlowego meczu ;p a nie na forum UE.. ;/ (i żeby nie było, że jestem święty - zdarza mi się używać określenia "dupa" / "fajna dupa") ;p
    Jak coś to możemy iść po rozdaniu indeksów na bro i pogadać o dupach - nie ma sprawy ;p ale proszę, ja i większość forumowiczów (większość, prawda?) wolelibyśmy żebyś na forum używał określenia: "Dziewczyna" alboo... "koleżanka" ;p

PS. Ehh.. Chyba się urodziłem nie w tych czasach.. Gdzie się podziały te rycerskie ideały? ;p

O ave "AE" morituri te salutant!! aÅ? ;/TongueP

gaily

Debiutant

**

0  

Zgadzam się z postem powyżej . Ja bym się chyba spalił ze wstydu pisząc/mówiąc takim określeniem w publicznym miejscu , które wg mnie trochę uderza w godność dziewczyn . Smile

halus

Debiutant

**

0  

hahahahahaha! nie wiem czy dziennikarstwo to najlepszy wybór dla kolegi, który pisze, że chciałby zobaczyć "dupy na facebooku".
    padłem xD

curowiec

Debiutant

**

0  

po co ta powaga ? przeciez studiujemy tylko dziennikarstwo a nie medycyne czy prawo. wiekszosc z nas bedzie harować w przyszlosci za naprawde slaba kase a wy tu tak powaznie traktujecie temat :|

gaily

Debiutant

**

0  

Oj tam nie jesteśmy jacyś poważni , ale odrobina kultury się przydaje . Big Grin

curowiec

Debiutant

**

0  

bynajmniej nie chodzilo mi o obrazanie kobiet, dlatego nie widze powodu doszukiwania sie jakiegos zlego tonu mojej pierwszej wypowiedzi.
    Troche wiecej dystansu polecam, a moze mi go nie brakuje bo juz studiowalem 2 lata i nie zamierzam sie stresowac poczatkiem studiow ;]

Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS