Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Sklep - powstał dzięki współpracy z Tradedoubler, firmą zajmującą się marketingiem elektronicznym. Przejdź do strony sklepu
Odpowiedz  Napisz temat 

grzaniec

Debiutant

**

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

Tak jak w temacie, gdzie mozna sprawdzić w jakiej grupie się znajduje? Nie otrzymałem nic na maila w związku z kontem e dziekanatu i teraz jest problem, szukam więc wyjść zastępczych Wink Gdyby ktoś mial podobny problem od razu mówię że na rozpoczęciu przy podpisywaniu dokumentów też nikt nic nie wie, byłem dzisiaj niestety nic nie zdziałałem i dalej jestem w niepewności, a w poniedziałek juz zajęcia.. z góry dzięki za pomoc

Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-09-2011 21:20 przez grzaniec.

normal

Użytkownik

0  

najlepiej skontaktować się z dziekanatem, tak sądzę..
    może zorientujesz się mniej więcej w której grupie jesteś po swoim nazwisku Wink tzn. po literze która je rozpoczyna

semaforek

Debiutant

**

0  

Czyli rozumiem że mając nazwisko na W na 99% będę w grupie 102LU? Na moim kierunku (Logistyka II stopnia) są 2 grupy.

A jak jest z grupami językowymi? Tak się składa że w poniedziałek zaczynam językiem obcym i niebardzo wiem jak sprawdziź swoją grupę.

Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-09-2011 20:38 przez semaforek.

gdynia

Użytkownik

0  

Tak, powiedziałbym nawet, że na 100% Smile

Zapraszam na profil Parlamentu Studenckiego na facebook'u: https://www.facebook.com/pages/Parlament...2976793568
    znajdziesz tam zdjęcia wszystkich grup językowych oraz plany zajęć Smile

https://www.facebook.com/ps.ue.katowice - Parlament Studencki
    https://www.adapciak.com -ADAPCIAK Zakopane!!!

plastikman

Debiutant

**

0  

semaforek napisał(a):
    Czyli rozumiem że mając nazwisko na W na 99% będę w grupie 102LU? Na moim kierunku (Logistyka II stopnia) są 2 grupy.

A jak jest z grupami językowymi? Tak się składa że w poniedziałek zaczynam językiem obcym i niebardzo wiem jak sprawdziź swoją grupę.

Też mam nazwisko na W i jestem w grupie 102LU Smile

Bossa

Debiutant

**

0  

a orientuje sie ktos co znaczaja grupy na studiach niestacjonarnych? bo mam dwie chyba jak kazdy jedna sie zaczyna GC i GW.. nie napisali mi jakie mam w koncu jezyki i teraz nie wiem bo niekoniecznie mam te ktore wybieralam, przy logowaniu pisali ze sami moga zmieniac jeden jezyk na wlasne potrzeby

Tyszek

:>

0  

GC - grupa ćwiczeniowa
    GW - grupa wykładowa

Co do grup, to nie możliwe jest ich zmienianie. A jaka jesteś grupa można sprawdzić na Wirtualnym Dziekanacie. (o ile macie/ już macie do nich dostęp)

Bossa

Debiutant

**

0  

ok wielkie dzieki, a powiesz mi jak moge sprawdzic jakie mam jezyki?jaka to jest grupa 05?

Tyszek

:>

0  

Co do języków to rok temu grupy językowe były wywieszone w budynku N - w tym na pewno też tak jest. Jeśli nie to do N. Po nazwiskach, ale mogę się mylić.

Chyba nie da się sprawdzić samemu na necie. No chyba że masz dostęp do Wirtualnego Dziekanatu?

Jeszcze taka uwaga: praktycznie nie możliwe jest (po pisaniu różnych podań i staniu godzinami w kolejce) zmiana grupy. Jednie jak komuś się ewidentnie pomylili np. wrzucili go na chiński, a nie miał go nawet w alternatywnych. Języka nie zmienisz jeśli masz ten z alternatywnego. Wiem bo latałem za tym 2 tygodnie i gów... załatwiłem. Btw. straszny tam mają burdel.

co do grupy to przykładowo: Jestem z GZP. Mam grupę LGZPII 7

L- logistyka (mam języki z ludźmi z tego kierunku)
    GZP - mój kierunek
    II - 2 rok
    7 numer grupy na roku

na początku trudno się połapać, ale później izi. Wink

PLANY ZAJĘĆ Z JĘZYKÓW OBCYCH
    Semestr letni
    Rok akademicki 2011/201

http://www.studenci.ue.katowice.pl/?contentid=2398

Bossa

Debiutant

**

0  

dzieki wielkie;d ja nie chce nic zmieniac;d chodzi mi o to ze nie wybralam jezyka angielskiego.. mam tak ze jezyk rosyjski zaawansowany i niemiecki od podstaw a alternatywny angielski.. i po prostu chcialabym sie dowiedziec czy mam ryski i niemiecki czy dadza mi ruski i angielski bo w tych podaniach pisali ze alternatywny moga dac zamiast tego drugiego jezyka;d no faktycznie ciezko mi sie jak narazie w tym wszystkim polapac przedwczoraj wrocilam z wakacji i mam jeden wielki mentlik;d i dostep do e-dziekanatu mam ;d

Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS