Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Księgarnia - powstała dzięki współpracy z księgarnią Aragon.pl. Użytkownicy naszego serwisu zakupili w naszej księgarni m.in. Przejdź do strony księgarni
Odpowiedz  Napisz temat 
Informacja o przyznanym stypendium

pina6

Debiutant

**

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

a u mnie miały być w czwartek i nie dotarłySad ciekawe kiedy bedą pieniązki na koncie

pina6

Debiutant

**

0  

już sąSmile

kisio

Debiutant

**

0  

Orientuje się ktoś może czy podczas sesji wypłaty stypendium są jakoś wstrzymywane? I co w przypadku jeżeli nie zaliczymy np ćwiczeń? Stypendium przepada?

blabla

Użytkownik

1  

Nie są wstrzymywane. Stypendium jest przyznawane na cały rok. Jeśli nie zaliczysz ćwiczeń to są poprawki we wrześniu.

karooo

Debiutant

**

0  

Weszłam dzisiaj na WD i zauważyłam dziwną rzecz: w danych o wypłatach archiwalnych widnieją 2 stypendia: wypłacone 09.12.2011 i 30.12.2011, natomiast w danych o wypłatach aktywnych: 09.12.2011 (znowu? czemu ciągle się to wyświetla, a stypendium z dnia 30.12.2011 już nie?) i 31.01.2012, które o dziwo są oznaczone jako odebrane.

Też tak macie? Bo kurcze, na początku roku już się przekonałam jaki oni mają tam bałagan i nie chcę niczego lekceważyć, ale z drugiej strony nie chcę też dzwonić jeśli to jakaś pierdoła i wszyscy tak mają :/ będę bardzo wdzięczna za odpowiedź Smile

lararel

Debiutant

**

0  

Ja mam stypendium za grudzień w archiwum. Aktywne mam tylko stypendium 26.01. Zawsze jak pojawia się data stypendium to od razu mam zaznaczone to jako ODEBRANE, aczkolwiek pieniądze pojawiają się na koncie zgodnie z datą. Nie ma się co martwić. Zaczekaj, aż Ci przyjdą pieniądze na konto. Od kiedy zmieniła się Pani zajmująca się stypendiami to ciągle jest coś nie tak. W zeszłym roku nie miałam żadnych problemów, nie było opóźnień z wypłatami, a nawet zawsze miałam tydzień wcześniej stypendium niż było zaznaczone na WD.

karooo

Debiutant

**

0  

dzięki za info lararel Smile

KubaS

Informatyka

**

0  

Czy otrzymał już ktoś stypendia za marzec ? U mnie widnieje data 29.03 a jeszcze nie otrzymałem...

pina6

Debiutant

**

0  

ja miałam mieć w srodę a miałam tydzien temu w piątek wiec nawet wczesniej (zarzadzanie)

Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS