Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Księgarnia - powstała dzięki współpracy z księgarnią Aragon.pl. Użytkownicy naszego serwisu zakupili w naszej księgarni m.in. Przejdź do strony księgarni
Odpowiedz  Napisz temat 
Informatyka i Komunikacja kierunek Informatyka

kamilek9491100

Użytkownik

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

kdkade napisz jak się nazywasz znacznie ułatwi nam to komunikacjęSmileSmile
    Jest już 6-ciu informatyków mam nadzieję podobnie jak wy że będzie także informatyczkaSmileSmileWink

kdkade

Debiutant

**

0  

No cóż, przyzwyczaiłem się ogromnie, że wszyscy mówią do mnie po prostu Kade. Smile

Naszej-Klasy tak jak napisałem po prostu nie mam, nie lubię tego portalu.

Mogę spytać z ciekawości, ile mieliście pkt rekrutacyjnych? Z mojej strony było to 114,7 pkt. Cholera, naprawdę przydałaby się lista przyjętych. Jestem ciekaw, czy wisi takowa w budynku AE.

Radzio

Użytkownik

0  

Ano, szkoda że nie wisi żadna lista przyjętych w internecie. Na UŚ są listy dostępne on-line, a pod względem organizacji ta uczelnia jest raczej niżej niż AE;d

Ja miałem bodajże 127 pkt. i się zastanawiałem czy ten próg - 80 pkt. - był taki niski, bo tak słabo poszła w tym roku matura czy dlatego, że było mniej chętnych niż miejsc (swoją drogą nie widziałem też nigdzie informacji o liczbie miejsc na dany kierunek).

Na zbyt dużą liczbę pań informatyków (nie zaśmiecajmy sobie języka jakimiś "informatyczkami" panowieWink) nie liczyłbym, chociaż byłoby miło, jakby było ich jak najwięcej;d

KubaS

Informatyka

**

0  

No przydalaby sie faktycznie lista.

Co do wynikow to pewnie malo osob bylo chetnych, wystarczy zreszta spojrzec na UŚ, tam tylko 2 osoby sie nie dostaly ...

Ja osobiscie mialem 123 punkty Tongue

rzulf

Debiutant

**

0  

No tak, szkoda wlasnie, ze 0 list czy cus ; x. A progi byly niższe bo pewnie mniej chętnych - w zeszlym roku, z tego co czytalem, informatyka na ae byla kierunkiem zamawianym, co pewnie przyciagnelo spora liczbe studentow. Na usiu wszystko bylo ladnie pokazane na listach xd. Ja np. ae wybralem ze wzgledu na rzadka specjalnosc, zintegrowane inf. systemy zarz. no i w ogole klimat uczelni wydaje sie byc wporzasiu ; d. co do punktow, to tak samo jak KubaS, 123

kdkade

Debiutant

**

0  

O, to jednak jestem tu najgłupszy ^^

I mogę potwierdzić - mało chętnych. Mój kolega chciał iść na AE na inny kierunek na innym wydziale, Ale zakwalifikował się tylko do listy rezerwowych. Poczekał 5 dni, na swój kierunek się nie dostał, ale zaproponowali mu informatykę (odmówił jakby co). Skoro już próbowali z list rezerwowych innych wydziałów dawać wszystkich do nas, to z pewnością mało nas będzie. No ale mam nadzieję że nie tylko sześciu. Smile

rzulf

Debiutant

**

0  

Arr, to jak chcą do nas wrzucać osoby z innych kierunków to nie ciekawie ; x.. No ale kierunek pewnie uruchomią, nie ma się co stresować ; D a jak będzie nie dużo osób to cóż.. będzie u Nas bardziej kameralna atmosfera niż na innych kierunkach xd. btw dostaliście już jakiś list z uczelni? tj. info, ze zostalo się przyjętym itp?

Simson

Użytkownik

0  

Panowie spokojna głowa będzie komplet Wink Mnie bardziej jednak martwi nadal fakt braku koleżanek na kierunku....

Jestem stąd, to mój dom, to mój kąt - Śląsk

silesiacrime.com

Klaudia C.

Użytkownik

0  

Ja akurat dostałam się na informatykę i ekonometrie Tongue I też martwię się czy będzie komplet czy w ogóle otworzą kierunek Tongue bo jak na razie bardzo nas mało Tongue

Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2010 17:04 przez Klaudia C..

Simson

Użytkownik

0  

Witaj Klaudia Wink A skąd jesteś jeśli można wiedzieć? Bo jak masz na imię to już wiem xD Zapisz się na profil z naszej klasy jeśli masz ochotę Wink http://nk.pl/school/146665/29

Fajnie zawsze jest kogoś już znać Wink

Jestem stąd, to mój dom, to mój kąt - Śląsk

silesiacrime.com

Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS