Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
  3. inteligo
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Sklep - powstał dzięki współpracy z Tradedoubler, firmą zajmującą się marketingiem elektronicznym. Przejdź do strony sklepu
Odpowiedz  Napisz temat 
Międzynarodowe stosunki gospodarcze

billi

Debiutant

**

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

no jak się idzie w nowe miejsce i poznaje nowych ludzi to myśli się o tym.;d

`czasami wydaje mi się, że nie ma dla mnie nadziei, ale po chwili śmieje się sam z siebie, ponieważ wiem, że kocham tak wiele rzeczy w moim życiu i cenie tak wiele chwil, o których nigdy nie zapomnę.
    wszystko, co wiem to, to że nie żałuję tego, że życie zaprowadziło mnie tutaj, gdzie teraz jestem.`

re5pect

Debiutant

**

0  

billi napisał(a):

Zgadza sięWink Tymbardziej gdy się nikogo nie znaBig Grin Odsyłam do pewnego tematu MSG: http://forum.aekatowice.pl/msg-biznes-mi...-1329.html

Pozdrawiam!

billi

Debiutant

**

0  

re5pect napisał(a):

billi napisał(a):

Zgadza sięWink Tymbardziej gdy się nikogo nie znaBig Grin Odsyłam do pewnego tematu MSG: http://forum.aekatowice.pl/msg-biznes-mi...-1329.html

Pozdrawiam!

no chciałam się przyłączyć do dyskusji ale to jest msg na wydziale ekonomii, a ja na zarządzaniu jestem.;d

`czasami wydaje mi się, że nie ma dla mnie nadziei, ale po chwili śmieje się sam z siebie, ponieważ wiem, że kocham tak wiele rzeczy w moim życiu i cenie tak wiele chwil, o których nigdy nie zapomnę.
    wszystko, co wiem to, to że nie żałuję tego, że życie zaprowadziło mnie tutaj, gdzie teraz jestem.`

cola

Użytkownik

0  

Oby tylko za dużo nie myśleć i nie analizować nadmiernieSmile

Pizza online, porównaj pizzerie i zamów - http://www.pizzozercy.pl

Listopad, Grudzień- miesiące obdarowywania grono rodzinne i znajomych. Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS