Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Księgarnia - powstała dzięki współpracy z księgarnią Aragon.pl. Użytkownicy naszego serwisu zakupili w naszej księgarni m.in. Przejdź do strony księgarni
Odpowiedz  Napisz temat 
Mielno - A%apciak 2010

Martin Rasiak

Zaawansowany Użytkownik

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

4  

Exclamation 

Miałeś/as ciężki rok. Jesteś po maturach, może robiłeś/as prawo jazdy i ... gratuluje!! Przeszedłeś przez to wszystko. SmileTo był naprawdę wymagający rok. Przed tobą najdłuższe wakacje w życiu i chcesz je spędzić doskonale Smile

Jeśli masz ochotę:

* nareszcie odetchnąć z ulgą po meczących maturach i 12/13 latach w szkolnej ławce
    * poczuć się wolnym i robić co to chcesz (nie to co zorganizowane z opiekunami)
    * spacerować wieczorami po plaży i szaleć nocami w dobrych klubach przy zajebistej muzyce
    * pojechać po bandzie %%%%% xD
    * poznać nowych ludzi i bardzo bardzo mocno się zintegrować ;>
    * i czujesz ze to będzie to... mhm.. dobrze trafiłeś.Rolleyes

Jest pomysł na wyjazd, calkowicie prywatnie. Masz dowód, jesteś dorosły i chcesz odpocząć - czytaj dalej Wink

Gdzie: Polska plaża, polska wódka i polskie dziewczyny - Mielno
    Kiedy: Od momentu kiedy każdy będzie wiedział ze na 100% dostał się na kierunek (i ma załatwioną stancje) do końca sierpnia.
    Jak długo: 7 dni. Można na dłużej.
    Nocleg: Jakieś dwa/trzy pokoje w normalnych warunkach. Te które maja kilometr na plaże są śmiesznie tanie. Widziałem za 20-30zl/noc i to bliżej.
    Wyżywienie: śniadania sami, reszta na mieście. Wieczorem przed wyjściem kebab, jakaś pizze, te rzeczy Tongue
    Cena: zmieścimy się w 500 zł.

To ma być alternatywa dla tegorocznego adapciaka. Nie będziemy się bawić w szkolenia, zabawy ogniskowe, paintballe, nie chcemy zwiedzać i kupować pamiątek - cel to zabawa, chill chill chill. Spontannnnn!!

Nie będziemy też zbierali od nikogo kasy, po prostu zbieramy się i wspólnie jedziemy, mieszkamy i bezpiecznie wracamy.

Co będziemy robić?

W dzień drzemać na plaży, wieczorem bawić się w klubach i kapać się w morzu o 3 nad ranem Big Grin I tak codziennie. Przyjedziesz opalony, zadowolony i dostaniesz fotki. Smile

Oni są już pewni:

agacior91
    lilac
    Animus
    stockton_bros
    Dante
    Kokus
    Doman
    ja

Kto chce - daje znać niżej, ustalamy wspólny termin, wsiadamy w pociąg i jedziemy. W najgorszym wypadku.. pojedziemy na normalnego adapciaka. Poczekamy jeszcze kilka dni, damy czas do namysłu itp. Za jakiś czas się sprawdzi, ile to wszystko wychodzi z tymi śniadaniami, pizzami i wejściówkami itd a potem zrobimy ankietę, czy rezerwujemy nocleg przez internet czy jedziemy na ślepo. Pomyślimy jeszcze nad namiotami i czy ewentualnie są gdzieś jakieś pola namiotowe żeby się na plaży rozbić, hahaha.

Słucham Big Grin

Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-07-2010 14:49 przez Martin Rasiak.

Pat

:)

1  

Martin Rasiak napisał(a):
    Miales/as ciezki rok. Jestes po maturach, moze robiles/as prawo jazdy i chcesz odetchnąc. Przed tobą najdluzsze wakacje w zyciu i chcesz je spedzic doskonale Smile

Jest pomysl na wyjazd, calkowicie prywatnie. Masz dowód, jestes dorosły i chcesz poczuć wolnośc - czytaj dalej Big Grin

Gdzie: Polska plaża, polska wódka i polskie dziewczyny
    Kiedy: Od momentu kiedy każdy bedzie wiedział ze na 100% dostal sie na kierunek (i ma zalatwioną stancje) do konca sierpnia.
    Jak długo: 7dni
    Nocleg: Jakieś dwa pokoje, sa już od 20zł/noc. Niech bedzie z kilometr od plazy, ale bedzie taniej.
    Wyzywienie: śniadania sami, reszta na miescie. Wieczorem przed wyjsciem kebab, jakas pizze, te rzeczy Tongue
    Cena: zmiescimy sie w 500 zl.

To ma być alternatywa dla tegorocznego adapciaka. Nie bedziemy sie bawić w szkolenia, zabawy, paintballe, nie chcemy zwiedzać i kupowac pamiątek - cel to zabawa, chill chill chill i spontan Smile

Co bedziemy robic?

W dzien drzemać na plaży, wieczorem bawić sie w klubach Big Grin I tak codziennie

Kto chce - daje znac, ustalamy wspolny termin, wsiadamy w pociag i jedziemy.

Słucham Big Grin

Ja wam jakby co mogę gotować, nikogo nie otruję, obiecuję Wink

Martin Rasiak

Zaawansowany Użytkownik

4  

Wchodzisz w to? ;p

Pat

1  

Martin Rasiak napisał(a):
    Wchodzisz w to? ;p

Kuźwa no kusisz propozycją, kurde muszę skombinować kasę, jak coś będę dawała znać Big Grin
    Ale pomysł dobry, też nie lubię jakiś takich układanych "wycieczek" gdzie masz plan itd :|

A tak w ogóle, to gorzej może być ze znalezieniem miejsc w sezonie... Kwestia taka, że jak dla mnie to może być i 5 km od plaży, mogę spacerowac ;d byle w dobrym towarzystwie Big Grin

agacior91

Debiutant

**

0  

o nie nie!
    zapomniałeś wspomnieć że jakby co, to służysz plecami do przenoszenia różnych rzeczy, w szczególności ludzi a tak konkretnie to jednej osoby ;p

kołujmy tą kase i się integrujmy Studenci! ;D najlepsze jaja będą jak żadne z nas się nie dostanie xDD
    no ale wtedy zawsze możemy zrobić Spada&akciak czy coś w tym stajlu ;p

Sadixx

Inżynier Logistyki

2  

Pat to tniemy koszty! Big Grin
    Śpimy pod piachem (od rana do wieczora sie nagrzewa takze w nocy bedzie w sam raz) w tym roku sporo meduz na bałtyku wymiesza sie z glonami dorzuci konserwy dosoli bedzie w sam raz gulasz albo druga opcja, mozna zawsze jakiemus dziecku podpie****lić kukurydze (chyba jeszcze chodza po plazy i je sprzedaja)

Cytat:
    To ma być alternatywa dla tegorocznego adapciaka. Nie bedziemy sie bawić w szkolenia, zabawy, paintballe, nie chcemy zwiedzać i kupowac pamiątek - cel to zabawa, chill chill chill i spontan

Ja chce ku**a bursztyn! Big Grin

A tak real to zawsze cos sie wykombinuje, zeby dorobić :> Macie jakies specyficzne zdolnosci?Big Grin

Oi! Oi! Oi! Horrorshow! Baw się dobrze albo giń!

Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2010 18:34 przez Sadixx.

Pat

1  

Sadixx napisał(a):

A tak real to zawsze cos sie wykombinuje, zeby dorobić :> Macie jakies specyficzne zdolnosci?Big Grin

Nie mam specyficznych, ale ogolnie zdolna jestem i szybko się ucze Big Grin jakies propozycje? Big Grin

Co do spania na piasku, ok ;d

Sadixx

Inżynier Logistyki

2  

Hmm...tak prowizorycznie np. to bierzemy z 4 plecaki podrozne zbeiramy suche belki na plazy, wieczorem włam na pole namiotowe i możemy im sprzedawac drewno na opał pod ogniska po 2.50 za wiazke albo za jakies jedzonko ( komu by sie chcialo tam chodzic po drzewo Big Grin)

Albo kupic w biedronce z 10 zgrzewek mineralnej niegazowanej z 2 kilo soli wlać do gara, zmieszać rozlać ponownie jakeis ładne etykiety zrobic i sprzedawac turystom z Monako jako wode z Bałtyku.

Mam multum ciekawych mozliwosci zarobku do zaprezentowania Big Grin

Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2010 18:47 przez Sadixx.

Pat

1  

Sadixx napisał(a):
    Mam multum ciekawych mozliwosci zarobku do zaprezentowania Big Grin

Pan kreatywny jak widzę Big Grin

Mam jutro rozmowę o pracę, może się uda Big Grin

Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2010 18:49 przez Pat.

Sadixx

Inżynier Logistyki

2  

Uu to powodzenia Smile a jakie stanowisko?

Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS