Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
  3. inteligo
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Sklep - powstał dzięki współpracy z Tradedoubler, firmą zajmującą się marketingiem elektronicznym. Przejdź do strony sklepu
Odpowiedz  Napisz temat 
Immatrykulacja, spotkanie adaptacyjne 2010, czy to jest obowiązkowe?

kamila.s

Debiutant

**

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

Witam,

Zwracam się z pytaniem jak w temacie.
    W szczególności chciałam zapytać kogoś ze starszych roczników czy to spotkanie adaptacyjne, które jest, nie wiadomo dlaczego, tak wcześnie, 22 września, czy jest faktycznie obowiązkowe? Pewnie starsi wiedzą, że dostaje się list, w którym jest napisane, że to jest obowiązkowe i że trzeba się wpisać na studia, zapłacić za ubezpieczenie itd. ale może da się przyjść później do dziekanatu i w 10 minut zrobić to samo.Smile
    Chciałam też zapytać co myślą o tym inni. Dlaczego takie spotkanie jest tydzień przed rozpoczęciem zajęć?????? Rozumiem jeśli byłoby w pn, a od wtorku zajęcia... ale dlaczego 22.09. ???
    Z tego co wiem to studia rozpoczynają się w październiku, ale to jest baaardzo dziwne.

Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-08-2010 12:42 przez kamila.s.

blabla

Użytkownik

1  

Teoretycznie jest obowiazkowe, praktycznie to nie. Rok temu na spotkaniu adaptacyjnym były rozdawane indeksy, załatwianie spraw z WKU itp. Co do ubezpieczenia, w zeszłym roku zapomnialem zapłacić i nic się nie stało, więc to też obowiązkowe nie jest. Wszystko możesz załatwić później w dziekanacie.

Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-08-2010 13:53 przez blabla.

old_mary

Użytkownik

1  

W liście było napisane że jest obowiązkowe. No i będą rozdawane legitymacje i takie tam. A z tego co widziałam to zajęcia zaczynają się chyba 27.09. 6.10 jest inauguracja tylko.

Tomodachi

Debiutant

**

0  

hihihi te listy to takie trochę jak z Hogwartu Big Grin

Zobaczyć świat w ziarenku piasku,
    Niebiosa w jednym kwiecie z lasu.
    W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar,
    W godzinie - nieskończoność czasu.

kamila.s

Debiutant

**

0  

Tak, wiem, oficjalna inauguracja dla wszystkich roczników jest 6.10. oczywiście jest nieobowiązkowa.
    Chodzi mi o tą immatrykulacje, czyli rozpoczęcie dla pierwszaków. Myślę, że to jest nie fair, że zrobili to w środę przed rozpoczęciem zajęć. Przypuszczam, że większość osób nie jest z Katowic i jeśli ktoś chce na to przyjechać to często ma długą podróż przed sobą.
    Jak dla mnie to straszna głupota, tłuc się w szpilkach 2 godziny w autobusie (w jedną stronę oczywiście) na jakieś spotkanie. Takie, rzeczy powinny się odbywać wraz z rozpoczęciem zajęć, a najlepiej 1.10, tak jak na innych uczelniach. Fail... już na starcie wielki minus. Może za to nie będą nam robić kolokwiów np. 23.grudnia SmileSmileSmile

Emaer

Najlepszy

0  

Pff jaki minus? Przynajmniej mozna sie spokojnie poznac, nie martwiac sie, ze trzeba wstac na wyklady. Jedyny lepszy termin to piatek 1.10, ale wszystkich wtedy nie upchna.

"Przewodniczący Chaos, serce ma przebite strzałą, a na koniec tej fanfaronady wyskakuje z mej szuflady egzystencjalny paw!"

buszit

Użytkownik

1  

można sobie ułatwić życie i nie zapierdalać w szpilkach tylko przyjechać w trampkach Big GrinBig Grin

'Ostatecznie jestem kobietą i bardzo mnie to cieszy'

blabla

Użytkownik

1  

old_mary napisał(a):
    W liście było napisane że jest obowiązkowe. No i będą rozdawane legitymacje i takie tam. A z tego co widziałam to zajęcia zaczynają się chyba 27.09. 6.10 jest inauguracja tylko.

Obowiązkowe jest tylko dla sumiennych studentów Tongue Wszystkie sprawy można załatwić w dziekanacie.

old_mary

Użytkownik

1  

ja zawsze na początku jestem sumienna więc się pewnie pojawię Big Grin

przemek130

Użytkownik

0  

Ja tam samoSmile

Listopad, Grudzień- miesiące obdarowywania grono rodzinne i znajomych. Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS