Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
  3. inteligo
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Księgarnia - powstała dzięki współpracy z księgarnią Aragon.pl. Użytkownicy naszego serwisu zakupili w naszej księgarni m.in. Przejdź do strony księgarni
Odpowiedz  Napisz temat 
Nowi studenci ekonomii w Katowicach

zuga

Debiutant

**

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

proponujÄ? przenieÅ?Ä? siÄ? tutaj, poznaÄ? i zorientowaÄ? ilu nas jest wÅ?ród uÅŸytkowników forum Smile

ja jestem z bielska i prawdopodobnie z druga koleÅŸanka z mojej starej szkoÅ?y bÄ?dziemy szukaÄ? jakiegoÅ? mieszkania na zawodziu bo dojazdy z akademika niezbyt mi sie podobajÄ?.

piszcie jakie wy macie dalsze plany zwiÄ?zane ze studiowaniem w kato Smile

adwoz

Debiutant

**

0  

Konin, zarzÄ?dzanie, mieszkanie wÅ?asne. JeÅ?li chodzi o plany to bÄ?dÄ? próbowaÅ? po roku przenieÅ?Ä? siÄ? do Poznania.. Ale to tylko plany..

Spider

Debiutant

**

0  

Hej!
    Ja planujÄ? w październiku rozpoczÄ?Ä? studia i po paru latach je skoÅ?czyÄ?Smile
    Podobnie jak wy bÄ?dÄ? szukaÄ? mieszkania w Katowicach, jeÅ?li chcesz to moÅŸemy siÄ? skontaktowaÄ? i coÅ? razem pomyÅ?leÄ?, napisz na pw. Z tamtego tematu wynika, ÅŸe wÅ?ród forumowiczów nie ma duÅŸej liczby studentów ekonomii, finanse królujÄ?Tongue

arturro_

Użytkownik

0  

to ja sie tez kulturalnie przedstawie. Artur. student ekonomii juÅŸBig Grin mieszkania nie szukam, Katowic nie znamTongue zamierzam dojeÅŸdÅŸaÄ? codziennie kilkoma autobusamiTongue

megi_89

Debiutant

**

0  

Ja jestem z Gliwic i teÅŸ dostaÅ?am siÄ? na ekonomie w katowicach Tongue

megi_89

Debiutant

**

0  

Wink 

co do mieszkania- najpierw sie rozejrze co i jak a potem moÅŸe lokum w katowicach

arturro_

Użytkownik

0  

póki co nie ma nas jakoÅ? multumBig Grin kilka osób siÄ? znalazÅ?o;p w ogóle od razu siÄ? przyznaje, ze scislowiec ze mnie zaden;p jestem po klasie humanistycznej, wiec nijak sie to ma do ekonomii, ale co tam;p ile mamy poki co pan, a ilu panow na ekonomii? nie przegladalemm dokladnie tego glownego tematu, moze tam sie ktos jeszcze ukrywa?;>

megi_89

Debiutant

**

0  

dziwne...to kto siÄ? dostaÅ? na ten wydziaÅ???? wszyscy sa na FiR??
    Gdzie sÄ? studenci Ekonomi w Katowicach?Tongue

zuga

Debiutant

**

0  

ja skoÅ?czyÅ?am ekonoma w bielsku wiÄ?c podejrzewam ze moje 4 lata nauki zostanÄ? skondensowane do 1 roku na ae Wink w razie czego sÅ?uÅŸÄ? notatkami Wink

co do poszukiwania mieszkania to na szczÄ?Å?cie jest jeszcze sporo czasu wiÄ?c na spokojnie moÅŸna siÄ? rozejrzeÄ?, znaleźÄ? cos fajnego i taniego. zastanawiam sie czy katowice majÄ? jakÄ?Å? swojÄ? regionalnÄ? gazetÄ? z ogÅ?oszeniami, warto by byÅ?o cos takiego czasem przejrzeÄ?.

przemogce

Debiutant

**

0  

Gliwice / hmm lokum dopiero po 2-3 miesiÄ?cach od rozpoczÄ?cia studiów bÄ?dÄ? szukaÅ? a wczeÅ?niej pkp / autobusy i tramwaje Big GrinBig GrinBig Grin ... / Gliwiczanie to co robimy jakieÅ? spotkanie piwno-zapoznawcze ?? Big Grin

Listopad, Grudzień- miesiące obdarowywania grono rodzinne i znajomych. Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS