Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
  3. inteligo
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Księgarnia - powstała dzięki współpracy z księgarnią Aragon.pl. Użytkownicy naszego serwisu zakupili w naszej księgarni m.in. Przejdź do strony księgarni
Odpowiedz  Napisz temat 
pomoc przy wyborze tematu ze spedycji

nika88

Debiutant

**

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

witam,
    potrzebuje pomocy w wyborze tematu pracy ze spedycji, a konkretnie w uściśleniu go. --> czy w ogóle nadaje się on na temat prac lic? chciałabym pisać o rozwoju przedsiebiorstw spedycyjnych, bądź o perpsektywach rozwoju, a także nie wiem czy nie lepiej zawęzić to do regionu aglomeracji śląskiej i do transportu drogowego. nie wiem czy samo "perspektywy rozwoju przedsiębiorstw spedycyjnych"nie jest zbyt obszernym tematem??

blagam o pomoc!!

kumata

Użytkownik

0  

hej Smile

Na początek dwa pytania:

1. co na takie tematy mówi Twój promotor? u kogo piszesz?

2. część badawczą będziesz musiała oprzeć pewnie na jakimś przykładzie - będziesz mieć dostęp do informacji?

pozdrawiam

nika88

Debiutant

**

0  

część badawcza to kolejny problem, poniewaz praktyke miałam w zakladzie produkcyjnym z działem logistyki.

co do promotora, kompletnie nie mogę się z nim porozumieć, dlatego wciąż poszukuję tematu. seminarium wygląda raczej tak, ze wszystko co robimy jest źle, ale nie dostajemy zadnej pomocy i podpowiedzi jak powinno byc żeby było dobrze. a może tylko ja to tak odbieram...

tak naprawde wciąz zastanawiam się miedzy kilkoma tematami, ale potrzebuje porady czy znajdę w ogóle informacje na dany temat i czy ma to jakis sens.

po przeszukaniu dostepnych mi bibliotek zmierzam jednak ku tematowi: zarządzanie transportem w przedsiebiorstwie. mam juz troche materiałów. a i część badawczą będę miała na czym oprzeć.

wciąz i tak się zastanawiam, i pewnie do konca nie będę pewna wyboru tematu, nawet jesli już sie na jakiś zdecyduję...

dziękuję jednakże za odzew, zawsze daje mi to trochę do myślenia

Pozdrawiam!!

--> to pisałam ja - niezdecydowana :]

kumata

Użytkownik

0  

pomoc promotora jest potrzebna - szkoda, że nie zawsze można na nią liczyć...

zarządzanie transportem w przedsiębiorstwie - fajny temat, przede wszystkim nie będzie problemu z bibliografią, a jak masz na czym się oprzeć w części badawczej to tym lepiej Smile

Moim zdaniem nie ma co się porywać na super poważne, ambitne czy trudne tematy - później są same kłopoty z pisaniem czy zgromadzeniem odpowiednich materiałów, a trzeba pamiętać że tuż przed obrona jest sesja do zaliczenia... więc nerwów będzie sporo Wink

Listopad, Grudzień- miesiące obdarowywania grono rodzinne i znajomych. Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS