Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
  3. inteligo
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Księgarnia - powstała dzięki współpracy z księgarnią Aragon.pl. Użytkownicy naszego serwisu zakupili w naszej księgarni m.in. Przejdź do strony księgarni
Odpowiedz  Napisz temat 
Specjalność na FiR?

necia

Debiutant

**

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

WitamSmile Jestem nowym studentem Akademii I roku studiów uzupełniających. Jaką specjalność wybraliście? Pytanie do starszych kolegów: która jest najtrudniejsza? Co polecacie?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedz Wink

kasienka3600

Debiutant

**

0  

Również proszę o jakąś podpowiedź. Zastanawiał się może ktoś nad specjalnością: Finanse i rynek ubezpieczeń?

iwona

Debiutant

**

0  

Ja się właśnie zastanawiałam nad tą specjalnością, tzn. Finanse i rynek ubezpieczeń. Z tego co wiem to sporo osób wybiera specjalność Rachunkowość.

AndziaQQ

Debiutant

**

0  

mogę tylko podpowiedzieć że analityk finansowy jest polecany przez wszystkich Smile

slow

Debiutant

**

0  

Powiedzcie jesli wiecie jak to jest z tymi specjalnosciami? mnie interesuje wylacznie rachunkowosc. Czy jesli taka wybiore to ktos u gory moze mi zmienic na inna? czy jest jakas ograniczona liczba miejsc na dana specjalnosc? chodzi o studia zaoczne

Madziulaa88

Użytkownik

0  

analityk finansowy? hmm ja wlasnie od kolezanki słyszałaam ze jak nie chce miec zbytnio nic wspolnego z matma i statystyka.. to zeby ta specjalnosc omijać szerokim łukiem.

slow

Debiutant

**

0  

czy ktos ze starszych rocznikow lub absolwentow moglby sie wypowiedziec? mnie generalnie chodzi o zaocze II st.

ania1608

Debiutant

**

0  

Szkoda, ze nie wybierasz sie na studia stacjonarne, poniewaz tam jest Quantitative Asset and Risk Management. Jest to bardzo wymagajaca specjalnosc, lecz po jej ukonczeniu uzyskuje sie duze umiejetnosci jezykowe, cenione na terazniejszym rynku pracy, ale jest rowniez i liczenie, zdecydowanie dla osob lubiacych matematyke.

Na zaocznych polecam analityke finansowa, z tego co sie orientowalam to abslwentom nie jest ciezko znalezc prace, w wiec rowniez bardzo przyszlosciowa specjalnosc.

asta89

Debiutant

**

0  

a jak wygląda na mgr dziennych zainteresowanie specjalnościa gospodarowanie nieruchomosciami? bo obawiam sie ze moze nie zostac otworzona ta specjalność;/

Listopad, Grudzień- miesiące obdarowywania grono rodzinne i znajomych. Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS