Polecamy
Ostatnie tematy
-
Akademia Liderów: bezpłat...
Ostatni post przez: ania_m
Dzisiaj 13:04
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 29 -
Wypowiedz się o pracodawc...
Ostatni post przez: An16
Dzisiaj 10:24
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 114 -
Studia w Katowicach, Logi...
Ostatni post przez: sias1a
Wczoraj 16:05
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 969 -
(za)dużo chętnych do jedn...
Ostatni post przez: oko1wita
22-05-2012 19:15
» Odpowiedzi: 2
» Wyświetleń: 1189 -
Najlepsze konto bankowe d...
22-05-2012 19:13
» Odpowiedzi: 25
» Wyświetleń: 16382 -
usługi kinowe w Katowicac...
22-05-2012 19:12
» Odpowiedzi: 3
» Wyświetleń: 1291
Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów- mBank eKONTO - 50% osób
-
ING Bank Śląski - 25% osób
Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników
- Postów/dt>
- 14
- Reputacja:
- 10
- Postów/dt>
- 386
- Reputacja:
- 4
- Postów/dt>
- 322
- Reputacja:
- 4
- Postów/dt>
- 71
- Reputacja:
- 3
- Postów/dt>
- 41
- Reputacja:
- 3
Ostatnio dołączyli
- Postów/dt>
- 0
- Reputacja:
- 0
- Postów/dt>
- 1
- Reputacja:
- 0
- Postów/dt>
- 0
- Reputacja:
- 0
- Postów/dt>
- 0
- Reputacja:
- 0
- Postów/dt>
- 3
- Reputacja:
- 0
Inne nasze serwisy
Sklep - powstał dzięki współpracy z Tradedoubler, firmą zajmującą się marketingiem elektronicznym. Przejdź do strony sklepu-
Pomogę w uzyskaniu dyplomu magister/licencjat/inżynier w trybie ekspres. kontakt: szybkaedukacja@wp.pl
09-12-2010 08:49 Zacytuj | -
16-02-2012 19:07 Zacytuj |
-
witam
załatwię każdy dokument mgr,inż.oraz swiadectwa szkolne.
cena 1500 zł za każdy dokument.
kontakt e-mail gasiorek24@o2.plTen post był ostatnio modyfikowany: 29-02-2012 11:18 przez gasiorek24.
29-02-2012 11:12 Zacytuj | -
UWAGA OSZUST!!! Wszystkich oszukanych przez wojtek.wrz@op.pl proszę o pilny kontakt mailowy: karol.kubac@gmail.com - ile wyłudził i jakie dane kazał wpisac na przelewie (imie nazwisko, adres i numer konta)!
07-03-2012 23:23 Zacytuj | -
POMOGE UZYSKAĆ dyplom lic mgr mgr inż z wpisem na uczelni
OSOBY BEZ PIENIĘDZY PROSZE O OMINIECIE OGŁOSZENIA- szkoda mojego czasu i waszego pisania bajek w mailach że bedziecie kupować
OSOBY NIEZDECYDOWANE TYM BARDZIEJ PROSZE O NIE ZAWRACANIE GŁOWY!!!- napisz jak sie zdecydujesz ze jestes tego pewien a nie pewien na niby
Jednorazowe maile w stylu jestem zainteresowany idą do kosza. Potrafie rozróznic dziecko od powaznie zainteresowanej osoby- to dla wiadomosci tych zainteresowanych na niby.Maile w stylu zalezy mi na czasie bez wpisu jaka cena itp dla jasnosci nie POMAGAM przy dokumentach dla dzieci czyli bez wpisu proszę te osoby by pomineły moje ogłoszenie jak również osoby o nastepujących kategoriach-osoby które zostały oszukane, stawiaja jakies własne warunki itp a także osoby bedące NA STAŁE ZA GRANICĄ chcace załatwiac swoje sprawy niewiadomo jak-przez internet nic nie załatwisz jesli jestes za oceanem i nie ma kto lub ty odebrac tych dokumetnów napisz jak bedziesz realny w polsce również prosze o pominiecie ogłoszenia a także osoby piszące z ciekawosci ile taka usługa kosztuje odpowiem odrazu napewno nie 1000 jak oferuja inni tandetni bajkopisarze mistrzowie taniej podróbki itp. Wiec jesli nie jestes zainteresowany bądz nie stac cie na takie dokumenty a wiekszosc mysli ze kupi za 1000 zł to pisz do innych nie męcz rąk by skleic maila poszukaj gdzie indziej- nie rób zamieszania. Osoby z którymi po jednym mailu kontakt sie urywa bo były dzis zdecydowane a jutro juz nie bedą po rozmowie telefonicznej wiecej sie nie odezwia znam to lepiej nie piszcie nie zasmiecajcie skrzynki pocztowej .Jeżeli nie odpisze na twojego maila tzn nie jestem zainteresowany pomocą tobie albo piszesz głupoty albo mało inwencji wykazujesz to oczywiste odpisuje tylko tym ktorzy naprawde tego potrzebuja do pracy dla pracodawcy a nie bo chce sobie kupic ale nie mam pieniedzy zastanów sie zanim napiszesz czy je masz Proszę by osoby zainteresowane opisały co dokladnie potrzebują czyli kierunek oraz powiedziały cos o sobie bynajmniej skąd są oraz podały nr tel .Interesuje mnie osoby powaznie podchodzące do tematu i nie piszące w nieskonczonośc maile z ktorych i tak nic nie wynika .Oferta jest poważna i o powazne zgłoszenia prosze tylko realnie zainteresowane osoby(nie osoby na niby zainteresowane)pisze dlatego że dałem wczesniej ogłoszenie i napisało pare dzieci więc to moja prośba szanujmy swój czas
MAMY 21 WIEK WIEC NIE MA SENSU PISAC MAILI W NIESKONCZONOSC SKORO WSZYSTKO MOZNA OMÓWIC TELEFONICZNIE
PROSZE NAPISAC W PRZYPADKU ZAINTERESOWANIA MAIL I ZOSTAWIC NR TEL I CZEKAC NA ODPOWIEDZ NIC WIECEJ
KONKURENCJI DZIĘKUJE ZA ZARZUCANIE MI OSZUSTWA I OPISYWANIE MNIE JAKO OSZUST NAPEWNO NIM NIE JESTEM NIE ROZMAWIAM TAKŻE Z LUDZMI BEZ PIENIĘDZY WIĘC PRZYSZLI ZAINTERESOWANI WEZCIE TO POD UWAGE ZANIM DO MNIE NAPISZECIE ZASTANÓWCIE SIE CZY JESTESCIE ZDECYDOWANI !!!INNYM ŻYCZE UDANYCH INTERESÓW
WIEM ZE MIMO OGŁOSZENIA NIEKTORZY I TAK BEDĄ MIELI PROBLEM ZE ZROZUMIENIEM TRESCI I NAPISZA BO SA NIBY ZAINTERESOWANI-PROSBA SZANUJMY SWÓJ CZAS BO JEST CENNY I NIE ZAWRACAJMY SOBIE GŁOWY NIEPOTRZEBNYMI RZECZAMI I OPOWIADANIAMI O KUPIENIACH Z TWOJEJ STRONY !
NIE ZAŁATWIAM JAK INNI NICZEGO NA SZYBKO W 3 DNI I NA SZYBKO
ZAINTERESOWANI PROSZE PISAC:robert318@onet.eu
oferta jest cały czas aktualna ALE TYLKO DLA REALNYCH I ZDECYDOWANYCH NIE DLA KUPCÓW NA NIBY
OSOBY DOBRE W MÓWIENIU O KUPIENIU POWTARZAM OSOBY DOBRE W MÓWIENIU O KUPIENIU NIE PISAC !!
pozdrawiam poważne osoby08-03-2012 20:24 Zacytuj | -
Uwaga bezczelny oszust-gasiorek24@o2.pl,nie daj się nabrać na zaliczkę.
14-03-2012 16:41 Zacytuj |
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc