Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Odpowiedz  Napisz temat 

Shage

Debiutant

**

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

mówiÄ? oczywiÅ?cie o uzupeÅ?niajÄ?cych magisterskich.

jhania

Debiutant

**

0  

Czy jak wchodzicie do zakÅ?adki plan podstawowy to macie w wybranych przedmiotach zakÅ?adkÄ? jÄ?zyki obce?
    Ja chyba mam tÄ? stronkÄ? jakÄ?s wybrakowanÄ?Smile

dose

Debiutant

**

0  

hm jak widaÄ? kaÅŸdy ma inne info Smile

ja tez jestem na uzupeÅ?niajÄ?cych wiÄ?c za radÄ? ahage wydrukuje, ale jak ? jakies wskazówki - pojawia sie plan podstawowy, ale gdzie sie to drukuje?

pozdrawiam

jhania

Debiutant

**

0  

A tak z innej beczki... czy ktoÅ? z Was wybiera siÄ? na rachunkowoÅ?Ä?, a jest po niezbyt pokrewnym kierunku (i nie po ekonomiku) ?

tac

Debiutant

**

0  

Ale po co mamy drukowaÄ? deklaracje, skoro nic nie wybieramy teraz? Nawet jakbyÅ?my chcieli coÅ? takiego pisaÄ?, to skÄ?d wiadomo jakie przedmioty bÄ?dÄ? do wyboru od przyszÅ?ego semestru. Dla mnie to totalna bzdura!

Ja tam na 17 biorÄ? podpisanÄ? umowÄ? i wydrukowane potwierdzenie przelewu.

PS: TeÅŸ idÄ? na RachunkowoÅ?Ä?, jednak nie pasujÄ? do kryteriów, bo koÅ?czyÅ?am licencjata z rachunkowoÅ?ci..

---Klaudia---

Debiutant

**

0  

Ludki sÅ?uchajcie
    Ci którzy sa na FiR zaocznie i zaczynajÄ?,

DowiedziaÅ?am sie od naszej opiekunki roku ÅŸe my musimy wybrac tylko jezyki obce(takie jakie w procesie rekrutacji). JeÅŸeli mamy jakies inne bloki czy oferty to sa one tylko informujÄ?ce. Deklaracje do wydrukowania z wybramyni jezykami i obowiÄ?zkowymi przedmiotami prawdopodobnie pojawia sie automatycznie 8 lub 9 . Klikamy i drukujemy Podpisane przynosimy na piÄ?tek. DokÅ?adnie reszty dowiemy siÄ? w tym dniu.

Strife

Debiutant

**

0  

haaalo jest tu ktoÅ? z GP zaocznej ? TongueBig Grin

Shage

Debiutant

**

0  

ja tak mam jhaniaSmile pcham sie na rachunkowoÅ?Ä? po Zarzadzaniu tyle ÅŸe po AE...obawiam sie ale bedÄ? walczyc

tac

Debiutant

**

0  

Klaudia, ale to chyba dotyczy licencjatu prawda? Bo licencjat ma w planie jÄ?zyki. UzupeÅ?niajÄ?ce jÄ?zyków nie majÄ?..

Jak juÅŸ piszecie jakieÅ? info, to piszcie dokÅ?adniej, czego dotyczy, bo nie potrzebnie potem panike siejecie Big GrinP

jhania

Debiutant

**

0  

Mi siÄ? pojawiÅ?a dziÅ? w esmsh-u w zakÅ?adce mój plan opcja "Korekty zadeklarowanych przedmiotów obieralnych". Tylko nic siÄ?tam nie wyswietla, wiÄ?c chyba rzeczywiÅ?ci nie powinniÅ?my nic wybieraÄ?. A jeÅŸeli nawet to przecieÅŸ majÄ? tam komputery i tego 27. nam powiedzÄ? co i jak, wiÄ?c moÅŸe bÄ?dzie w razie czego moÅŸna zaÅ?atwiÄ? to na miejscu.

Shege je teÅŸ po zarz. Wink tyle, ÅŸe na politechnice i sprawdzam czy tylko ja bÄ?dÄ? troszkÄ? "zielona" Tongue

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS