Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
  3. inteligo
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Sklep - powstał dzięki współpracy z Tradedoubler, firmą zajmującą się marketingiem elektronicznym. Przejdź do strony sklepu
Odpowiedz  Napisz temat 
tylko niestacjonarne 1. semestr

agucha

Debiutant

**

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

Toungue 

Witam,
    własnie dostałam sie na studia zaoczne. jestem z woj. lodzkiego. chcialabym sie dowiedziec paru rzeczy zanim mnie tam spotkacieBig Grin Strona AE jest dla mnie slabo czytelna wiec chce sie upewnic czy pierwsze zajecia sa 10.10.2009. Jak sie zarejestrowac na wirtualnym dziekanacie? Skad mam wiedziec jaki mam nr albumu? Pomozcie!

agucha

Debiutant

**

0  

Zapomnialam dodac ze moim kierunkiem sa finanse i rachunkowoscBig Grin

kate89

Użytkownik

0  

nr albumu i wszystkie rzeczy potrzebne do zalogowania na WD masz w takiej kopercie, która AE do Ciebie wyśle lub wysłała już ;d

agucha

Debiutant

**

0  

Kiedy Ci to wyslali? Po tym jak zostalas przyjeta na ten kierunek?

kate89

Użytkownik

0  

tak, przed zajęciami powinnaś dostać kopertę, troszkę cierpliwości

agucha

Debiutant

**

0  

Tylko nie jestem pewna czy mam sie zjawic 26.09 czy 10.10. I gdzie pojsc najpierw? Na Bogucicka? Czy od razu na zajecia? Bez planu zajec ani rusz

Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2009 11:42 przez agucha.

Ag`ugu89

Debiutant

**

0  

Ja mam dokładnie ten sam problem [ niestacjonarne FiR ] - na pewno zajęcia zaczynają nam się 10 października, ale w takim razie w ogóle nie mamy rozpoczęcia roku.? ;> Czy może własnie 10 jest rozpoczęcie.? :> Bo narazie wychodzi na to, że wszyscy wiedzą kiedy jest rozpoczęcie tylko nie kochane pierwszaki. Smile {sorki za powtórzenia. Wink } Aaaaaa listu jeszcze NIE dostałam. Tongue Więc puki go nie mam, nie idę studiować. ;dd

agucha

Debiutant

**

0  

No własnie... Tez nie wiem jak to wszystko wyglada... Dla mnie to jedna wielka zagadka... Czesne trzeba wplacic do 10.10,a do 15.10 składa się wnioski o stypendium. A jesli coś zle wypelnie? Mam az 130 km do tej szkoly. Pisalam na e-mail do osoby odpowiedzialnej tym wydzialem i do akademika bo bede tam tylko nocowac z soboty na niedziele i cissszzza. Nikt nie odpisuje. Trzymaja w napieciu do ostatniej chwili

Nikke

Debiutant

**

0  

duzo osob bedzie dawalo wnioski o stypendium, wiec nic sie nie boj, nie jestes sama, zawsze Ci ktos pomoze. najlepiej wydrukowac sobie wiecej wnioskow o stypendium i jesli by sie stalo ze pani z dziekanatu wykryje jakis blad to go na miejscu poprawisz i juz Smile

agucha

Debiutant

**

0  

Ohho... a dziś dostałam maila z domu studenta. Koszt noclegu dla studentów akademii jest 26 zł (tak mi napisała), a na stronie informują, że jedynie 10 zł. Coś nieaktualne dane są na stronie

Listopad, Grudzień- miesiące obdarowywania grono rodzinne i znajomych. Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS