Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
  3. inteligo
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Sklep - powstał dzięki współpracy z Tradedoubler, firmą zajmującą się marketingiem elektronicznym. Przejdź do strony sklepu
Odpowiedz  Napisz temat 
Ważne dla wszystkich studentów !!!

Martin Rasiak

Zaawansowany Użytkownik

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

4  

Fakty a opinia ludzi (to jest legenda / to nie jest legenda) to dwie rozne rzeczy Tongue

Adam

Użytkownik

0  

Cytat:
    Fakty a opinia ludzi (to jest legenda / to nie jest legenda) to dwie rozne rzeczy

Martin Rasiak, ale ja nie precyzuję jaką legendą. Zapisał się na stałe w kartach historii Polski i Europy swoją działalnością i to jest faktem. Niezależenie od opinii na jego temat, które o czym wiem doskonale są różne. Piłsudskiemu można zarzucić bardzo dużo, ale na pewno nie to, że do historii przeszedł przypadkiem, korzystając na czynach innych ludzi.

Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2010 18:56 przez Adam.

Martin Rasiak

Zaawansowany Użytkownik

4  

To jest fakt:

Adam napisał(a):
    Zapisał się na stałe w kartach historii Polski i Europy swoją działalnością i to jest faktem.

Ale to nie Smile

Adam napisał(a):
    Margy (...) mówiąc że był człowiekiem nic nie robiącym i nie zasługującym na swoją legendę zwyczajnie przeczysz faktom Smile

Danus

Debiutant

**

0  

Jeżeli tak ma wyglądać pierwsza dama , to wolę prezydenta bez pierwszej damy.A poza tym liczą się tu poglądy a nie wygląd, a to że kaczyński niema żony wcale nie świadczy że nie walczy o sprawy dla rodziny.On zna problemy z jakimi borykają sie rodziny i jego paria ma program aby dbac o rodzinę.A chyba to jest ważne, a nie jak bedzie wygladał bez pierwszej damy.Bez przesady chyba nie o to chodzi.Nie możemy w ten sposób wybierac kandydata na prezydenta.Ważne są poglądy jakie reprezentuje on sam i jego partia.

Adam

Użytkownik

0  

Martin - mówiąc zasługujący na swoją legendę miałem na myśli - zasłużone miejsce w historii. Ocenę zostawiam każdemu z osobna, aczkolwiek Margy w swojej krytyce oparła się na informacjach bardzo stronniczych, lansowanych tylko i wyłącznie przez wąskie grono bardzo nieprzychylnych Piłsudskiemu ludzi.

Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2010 19:46 przez Adam.

margy

Użytkownik

1  

DOBRA SPOKO!
    przestańcie podziwiajcie a ja po prostu nie będe publikowała swoich opinii, bo być może są zbyt nie na miejscu wśród fanatyków..
    pójde na forum jakichś antyfanów i tam powylewam smutki i żale.
    JUż niedługo wybory jesteście już pewni na kogo głosujecie?
    O tym pogadajmy.
    Ja już nie bede dalej brnęła w swoje bo to nie warte, teg aby zniechęcić was do mnie co na pewno już zrobiłam.
    Ja poprostu naprawde tak myśle i już nie róbmy z tego problemu.
    Proszę. Smile

cola

Użytkownik

0  

Nie no, spokojnie, kulturalnie się ze sobą nie zgadzać zapewne potrafimySmile

Pizza online, porównaj pizzerie i zamów - http://www.pizzozercy.pl

Listopad, Grudzień- miesiące obdarowywania grono rodzinne i znajomych. Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS