Polecamy

IE6 - "Persona" non grata

Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to znaczy, że używasz przeglądarki IE 6 (bądź starszej), której nasze Forum już nie wspiera.

Jeżeli zastanawiasz się dlaczego nie wspieramy Twojej przeglądarki odpowiemy w 3 punktach:

Po więcej szczegółów odsyłamy Cię do strony: ie6.pl

Logowanie

Nie masz konta?

Ostatnie tematy

Zdaniem naszych użytkowników
Najlepsze konto bankowe dla studentów
  1. mBank eKONTO - 50% osób
  2. ING Bank Śląski - 25% osób
...i inne.

Zobacz pełny ranking: Najlepsze konto bankowe dla studenta - opinie
Ranking użytkowników

Ostatnio dołączyli

Inne nasze serwisy
Sklep - powstał dzięki współpracy z Tradedoubler, firmą zajmującą się marketingiem elektronicznym. Przejdź do strony sklepu
Odpowiedz  Napisz temat 
Wybór Specialności dla 1 roku II stopnia studiów stacjonarnych

KamilKawecki

Debiutant

**

Grupa: Zarejestrowany

Status: Offline

0  

Witam,

Po długich konsultacjach z dziekanatem, Prodziekan ds. Studiów Stacjonarnych dr Krzysztof Niestrój rozważa otwarcie kolejnej grupy dla specialności ZZL. Wstęone wyliczenia pokazują, iż ponad 30 osób wciąż nie wybrało specializacji i w celu uniknięcia wpisania tych studentów do przypadkowo wybranych grup proszę o pilny kontakt ze mną lub bezpośrednio z dziekanatem. Mój adres kontaktowy to
    k.kawecki@proventus.org.pl

pozdrawiam,

Kamil Kawecki
    Pełnomocnik ds. Wydziału
    Zarządzania Parlamentu
    Studenckiego UE Katowice

little-peach

Debiutant

**

0  

MAMY 2011 ROK I TEN SAM PROBLEM! KTO CHCIAŁ IŚĆ NA ZZL I SIĘ NIE DOSTAŁ?! JUTRO o GODZINIE 10 ZAPRASZAM pod POKÓJ dr Krzysztofa Niestroja

KamilKawecki napisał(a):
    Witam,

Po długich konsultacjach z dziekanatem, Prodziekan ds. Studiów Stacjonarnych dr Krzysztof Niestrój rozważa otwarcie kolejnej grupy dla specialności ZZL. Wstęone wyliczenia pokazują, iż ponad 30 osób wciąż nie wybrało specializacji i w celu uniknięcia wpisania tych studentów do przypadkowo wybranych grup proszę o pilny kontakt ze mną lub bezpośrednio z dziekanatem. Mój adres kontaktowy to
    k.kawecki@proventus.org.pl

pozdrawiam,

Kamil Kawecki
    Pełnomocnik ds. Wydziału
    Zarządzania Parlamentu
    Studenckiego UE Katowice

Dana

Debiutant

**

0  

dziękuje za informacje jestem w tej samej sytuacji to do jutra

little-peach

Debiutant

**

0  

PROSZĘ PRZEKAZAĆ TĄ WIADOMOŚĆ JAK NAJWIĘKSZEJ LICZBIE LUDZI! NAPRAWDĘ JEST NAS WIĘCEJ I TAK NIE MOŻE BYĆ! Smile Mam pytanie- czy wybieracie ewentualnie coś na wirtualnym dziekanacie- tzn albo IB alb zarządzanie finansami, żeby nie pozostać bez wyboru?

Dana

Debiutant

**

0  

oczywiście przekaże to komu tylko będę mogła a jeśli o mnie chodzi to ja na razie nie wybieram specjalności zobaczę co wyjdzie w najgorszym wypadku i tak będą musieli nas gdzieś przydzielić a ja dobrowolnie ani IB ani zf nie wybiorę

little-peach

Debiutant

**

0  

racja.. zresztą powinni mieć na względzie nasze podania, które składaliśmy z papierami na studia- co wtedy wybieraliśmy- to są jakieś kpiny z taką mała liczbą osób!

Dana

Debiutant

**

0  

zgadzam się dlatego też jutro trzeba będzie porozmawiać o tym z prodziekanem

Aysha

Debiutant

**

0  

JESTEM ZA!!! Co prawda mnie jutro nie będzie, ale doliczcie tam +1 osobę jak będziecie rozmawiać i koniecznie piszcie tutaj jutro co dalej będzie się działo Smile niby wybrałam ZF, ale ja chcę na ZZL!

Zobacz nasz sklep z upominkami.

Skocz do:

Kontakt | Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach | Wróć do góry | Wróć do zawartości | Archiwum | RSS