Ostatnie tematy
-
Jak się rozliczyć? biuro ...
Ostatni post przez: dawidlbn
Dzisiaj 20:16
» Odpowiedzi: 8
» Wyświetleń: 4065 -
Remcom Rotman Lens Design...
Ostatni post przez: dvdask2
Dzisiaj 20:16
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 4 -
Reallusion iClone Pro 7.8...
Dzisiaj 20:14
» Wyświetleń: 5 -
Reallusion 3DXchange 7.7 ...
Dzisiaj 20:12
RSoft 2020
Dzisiaj 20:10
RSoft 2020 E-Stimplan v8....
Dzisiaj 20:08
» Wyświetleń: 3
Ranking użytkowników

- Postów/dt>
- 1593
- Reputacja:
- 29

- Postów/dt>
- 14
- Reputacja:
- 12

- Postów/dt>
- 243
- Reputacja:
- 7

- Postów/dt>
- 1070
- Reputacja:
- 6

- Postów/dt>
- 318
- Reputacja:
- 4
Ostatnio dołączyli

- Postów/dt>
- 0
- Reputacja:
- 0

- Postów/dt>
- 0
- Reputacja:
- 0

- Postów/dt>
- 0
- Reputacja:
- 0

- Postów/dt>
- 0
- Reputacja:
- 0

- Postów/dt>
- 0
- Reputacja:
- 0
-
A może ktoś z was podczas studiów lub już jako prowadzący zajęcia używał CloudA system do zarządzania uczelniami? W dobie koronawirusa i studiów online szukam jakiegoś sprawdzonego rozwiązania, które pozwoli na stały kontakt z wszystkimi organami zarządzania uczelni.
07-12-2020 10:16 Zacytuj | Polecamy: -
Wsparcie IT w większych firmach jest jak najbardziej wskazane, trzeba takimi rzeczami się zainteresować oczywiście. Sprawdźcie sobie tak może również i ofertę na malowarki do pasów, te przydadzą się w halach, magazynach to wyznaczenia linii na posadzce.
18-12-2020 09:28 Zacytuj | Polecamy: -
Warto inwestować w nowoczesne rozwiązania, korzystać z programów, które są w stanie przyspieszyć pracę i sprawić, ze stanie się ona bardziej efektywna. Tu warto zwrócić szczególną uwagę na ofertę firmy https://www.ccontrols.net/pl/produkty/op...-designer/. Oprogramowanie Altium Designer cieszy się ogromną popularnością i zdobywa coraz to szersze grono zadowolonych odbiorców.
29-12-2020 12:21 Zacytuj | Polecamy: -
A czy ktoś z was może kojarzy firmę http://ejko.com.pl/ ? Pytam ponieważ dowiedziałam się, że ofertuje kompleksowe usługi w zakresie logistyki, transportu czy magazynowania. Więc takie działania, jak tworzenie zestawów towarowych dla sieci handlowych standy, displaye, ekspozytory, boxy - nie jest dla nich problemem.
31-12-2020 23:03 Zacytuj | Polecamy: -
Zarządzanie przedsiębiorstwem to ogrom pracy i duża odpowiedzialność. Zawsze jest co robić tak naprawdę i trzeba być na bieżąco ze wszystkim. Jedna z kluczowych kwestii to płatności, a z tym bywa różnie jeśli chodzi o kontrahentów. Postanowiłam sama się przekonać czy system https://monpay.pl/ faktycznie poprawia spływanie należności w terminie jak słyszałam. Wdrożenie, przeszkolenie to już wszystko firma, szczerze to ja niewiele muszę robić. Za to mam automatyczną możliwość monitorowania płatności oraz powiadamiania klientów. Mam też dostęp do informacji o klientach, system jest połączony z Biurem Informacji Gospodarczej KIDT. Warto wiedzieć z kim się współpracuje.
20-01-2021 13:45 Zacytuj | Polecamy: -
Ale chyba już dzisiaj nikt nie dyskutuje na temat skuteczności czy zapotrzebowania na takie oprogramowanie. Ja na pewno mogę Wam zasugerować, byście w pierwszej kolejności zajrzeli do https://icon24.pl/co-to-jest-system-erp/ i sprawdzili, które konkretnie systemy klasy erp mogą okazać się najkorzystniejsze dla Waszej firmy. To bardzo ważna kwestia, dlatego też powinniście przeanalizować sytuację Waszego przedsiębiorstwa i samodzielnie zdecydować, co konkretnie mogłoby przyczynić się do Waszego rozwoju.
28-01-2021 11:35 Zacytuj | Polecamy: -
My pracujemy nadal na Berberis i to zdecydowanie działa. Nie mamy żadnych problemów, wiemy, na co zwrócić uwagę, widzimy korzyści. Takie rozwiązania należy dopasowywać, biorąc pod uwagę funkcje. Czyli płacisz za takie rozwiązania, z których faktycznie skorzystasz.
04-02-2021 08:20 Zacytuj | Polecamy: -
Zarządzanie firmą nie jest proste o wiele aspektów trzeba zadbać. Jedno co jest ważne to na pewno zarządzanie danymi. Warto więc sprawdzić sobie na czym polega chmura prywatna a publiczna - czym się różnią te dwa systemy?
10-02-2021 11:12 Zacytuj | Polecamy:
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych